Heb jij BricsCAD al geprobeerd?

Steeds meer CADgebruikers stappen over op BricsCAD. De reden daarvoor is simpel: het is makkelijk in gebruik, het is naast standalone beschikbaar als netwerklicentie en tot slot is het veel voordeliger dan bijvoorbeeld AutoCAD, Revit of Inventor.

Bekend van:

Gebruiksgemak in .dwg

Werkt zoals je gewend bent maar dan beter. Makkelijk door te groeien naar 3D, bouw en werktuigbouw. BricsCAD is op basis van .dwg dus 100% compatible van en naar AutoCAD.

Ook netwerk en kooplicenties

Beschikbaar als abonnement/ kooplicentie en als standalone/ netwerklicentie.

Voordelig

BricsCAD is voordelig in gebruik, zowel bij kooplicenties als abonnementen. Je kunt tot 70% besparen op je huidige licentie.

Welke software gebruik je nu?

Werk verder zoals je gewend bent

Iedereen die overstapt naar BricsCAD is verrast over de gelijkenis met AutoCAD: de interface is bijna hetzelfde, de iconen lijken op die van AutoCAD, de commando’s zijn hetzelfde en zelfs de sneltoetsen zijn hetzelfde. Zo is L een line, C een circle (of close) en met RECT teken je een rechthoek. Je kunt dus tekenen op de manier die je al gewend bent!

Ribbon van BricsCADRibbon van autoCAD

Je huidige .dwg-tekeningen kun je blijven gebruiken, BricsCAD is immers 100% compatible met AutoCAD en vice versa. Daarnaast kun je je AutoCAD templates (.dwt) gebruiken en kun je zelfs je instellingen overzetten naar BricsCAD.

Wie gebruiken al BricsCAD?

BricsCAD wordt door meer dan 250.000 users gebruikt in meer dan 80 landen. Het type bedrijft varieert van zelfstandigen tot beursgenoteerde bedrijven.

Flexibele licenties

BricsCAD biedt de meeste keuze in licentievormen in de brance. Je kunt kiezen tussen:

  • Kooplicentie

  • Abonnement

  • Standalone

  • Netwerklicentie

Voor grote groepen CADgebruikers zijn er volumelicenties beschikbaar. Dit maakt het beheer voor de IT-manager overzichtelijk.

Bespaar op je licentiekosten

De BricsCAD abonnementen zijn voordeliger dan vergelijkbare software in de markt. Wanneer je kiest voor een kooplicentie en/of een netwerklicentie, dan kan dit voordeel nog verder oplopen tot wel 70% ten opzichte van je huidige licentie.

BricsCAD groeit met jou mee.

De leercurve in BricsCAD is vlak: je kunt starten met een licentie die lijkt op hoe je nu werkt. En als je eraan toe bent, dan voeg je extra functionaliteiten toe. Zo kun je bijvoorbeeld in 2D starten, en gaandeweg doorgroeien naar 3D.