AutoCAD (LT) netwerklicentie

AutoCAD ® functionaliteit, maar dan als netwerklicentie 

Autodesk is al enige tijd gestopt met het aanbieden van netwerklicenties. Toch is er nog steeds veel vraag naar netwerklicenties van AutoCAD en AutoCAD LT. Veel AutoCAD gebruikers stappen om deze reden over naar het populaire alternatief BricsCAD en dat is logisch: het werkt nagenoeg hetzelfde als AutoCAD, is 100% compatible en het is wel beschikbaar als netwerklicentie.

  • Beschikbaar als netwerklicentie
  • Werkt minstens zoals AutoCAD
  • 100% compatible met AutoCAD
Loading...

AutoCAD ® functionaliteit, maar dan als netwerklicentie

Ben je op zoek naar AutoCAD functionaliteit maar dan als netwerklicentie? Probeer dan BricsCAD eens! Het lijkt erg veel op AutoCAD, werkt met dezelfde commando’s en zelfs de sneltoetsen zijn hetzelfde!

Ribbon van BricsCADRibbon van autoCAD

Je huidige .dwg-tekeningen kun je blijven gebruiken, BricsCAD is immers 100% compatible met AutoCAD en vice versa. Daarnaast kun je je AutoCAD templates (.dwt) gebruiken en kun je zelfs je instellingen overzetten naar BricsCAD.

BIM 2 werelden

Naadloos schakelen tussen 2D en 3D. En omgekeerd.

Met BricsCAD is de overgang van 2D naar 3D moeiteloos. Dit betekent dat je gemakkelijk kunt evolueren van een 2D-licentie naar een 3D-licentie, zelfs tijdens de lopende periode. Je hoeft geen keuze te maken tussen werken in 2D of 3D, omdat je beide kunt doen. Dit alles binnen dezelfde werkomgeving! Hierdoor is het leerproces in BricsCAD bijzonder geleidelijk: je begint met wat je al weet en stapsgewijs verleg je je grenzen. Als dat nodig is, kun je altijd teruggaan naar je vertrouwde tekentechniek.

Optimaal profiteren van netwerklicenties

BricsCAD is verkrijgbaar als individuele licentie (standalone), maar ook als netwerklicentie. Hierdoor kun je jouw licentie delen met collega’s en het uiterste uit BricsCAD halen. Zelfs als je geen internetverbinding hebt, kun je moeiteloos gebruik blijven maken van jouw BricsCAD netwerklicentie.

Network licentie BricsCAD

BricsCAD wordt onder andere gebruikt door:

Detailleer zoals je gewend bent

Details maken werkt in BricsCAD net zoals in AutoCAD: je kunt gebruik maken van model en layout (of modelspace/ paperspace).

Neem contact op voor meer informatie

BricsCAD BIM

Pas je workspace naar wens aan

Standaard beschikt BricsCAD al over diverse workspaces. Zo kun je bijvoorbeeld binnen je tekening switchen van 3D naar 2D design. Ook kun je veelgebruikte knoppen of sneltoetsen toevoegen, kiezen tussen een lichte of donkere modus en je eigen default templates instellen.  

Abonnement én kooplicentie, standalone én netwerk

BricsCAD biedt de ruimste keuze in licentiemodellen. Bij elke BricsCAD variant kun je kiezen tussen een kooplicentie of abonnement en tussen standalone en netwerk. Ook is het mogelijk om tussentijds je licentie te upgraden. Zo heb je op elk moment de vrijheid die je vandaag de dag nodig hebt. Kortom: een ideaal alternatief voor AutoCAD.

Tool palettes BricsCAD

Pas je Tool Palettes aan zoals je wilt

Met de handige Tool Palettes in BricsCAD heb je snel toegang tot de zaken die je veel gebruikt, zoals commando’s of hatchpatronen. Via een XTP file kun je zelfs je bestaande Tool Palettes importeren in BricsCAD. Als je deze file op een netwerk zet, dan kunnen alle gebruikers van de netwerklicentie gebruik maken van deze instellingen.

Neem contact op voor meer informatie