Loading...

Ervaar de ultieme versie van SketchUp

SketchUp Studio biedt niet alleen uitgebreide modelleringstools, maar ook geavanceerde analysemogelijkheden, professionele rendering en naadloze samenwerking. Het stelt je in staat om je creativiteit te ontketenen en complexe projecten met precisie en verbluffende visualisaties te realiseren, waardoor het de meest complete en krachtige keuze is voor professioneel ontwerpen.

Voordelen:

Revit Importer

Zet Revit modellen naadloos om in SketchUp bestanden voor een verbeterde samenwerking tussen projectfasen en de verschillende ontwerpteams. Revit families en lagen worden hierbij vertaald naar groepen, componenten en tags in SketchUp. Hierdoor bespaar je uren aan het opschonen van modellen.

V-Ray – Topklasse Rendering

Met een SketchUp Studio Subscription krijg je toegang tot de rendermodule van V-Ray. V-Ray is een snelle, hoogwaardige en zeer complete renderoplossing voor SketchUp. Het biedt alle belichting- en renderingtools die je nodig hebt om professionele, fotorealistische afbeeldingen en animaties te kunnen maken. Het helpt je daarbij betere ontwerpbeslissingen te nemen en je (potentiële) klanten te prikkelen met natuurgetrouwe afbeeldingen van uw 3D ontwerpen.

Trimble Scan Essentials

Ga snel van complexe scangegevens naar een 3D voorstel door het importeren van puntenwolken van landmetingen, mobile mapping, fotogrammetrie, lidar sensoren en drone opnames. Verspil dus geen tijd aan het modelleren van contextuele details en modelleer direct op uw puntenwolk met behulp van SketchUp’s eigen toolbox.

Vergelijk alle mogelijkheden:

SketchUp Pro SketchUp Studio
SketchUp for Web
Mobile Viewer
SketchUp for iPad
SketchUp Pro
Layout
3D Warehouse Onbeperkt Onbeperkt
Trimble Connect Onbeperkt Onbeperkt
PreDesign
XR Viewer
Extension Warehouse
Scan Essentials
V-Ray Beperkt
File import and export mogelijkheden Professioneel Professioneel
Maak en bewerk dynamische componenten
Toegang verkijgen tot- en aanpassen Live components
Simpel en efficiënt Revit bestanden importeren