CADkoop
Sketchup2024-02-19T13:11:43+02:00
Loading...

SketchUp Pro: veelzijdig en gebruiksvriendelijk

SketchUp Pro is de ultieme 3D-ontwerpsoftware voor professionals die streven naar verbluffende en nauwkeurige ontwerpen in de architectuur, interieurontwerp, landschapsarchitectuur en productontwerp. Met een intuïtieve interface, krachtige tools en integratie met andere populaire software, biedt SketchUp Pro een alles-in-één oplossing om je creativiteit de vrije loop te laten en je visie om te zetten in prachtige 3D-modellen. Of je nu een beginnende of ervaren ontwerper bent, SketchUp Pro biedt de tools die je nodig hebt om je ontwerpen tot leven te brengen en je klanten te imponeren.

LayOut SketchUp Pro

Layout is een krachtige aanvulling op SketchUp waarmee je je 3D-modellen kunt omzetten in professionele 2D-tekeningen, presentaties, en documenten. Met Layout kun je je ontwerpen gemakkelijk presenteren aan klanten, aannemers en andere geïnteresseerden door het maken van heldere en goed georganiseerde plattegronden, doorsneden, en aanzichten. Het is ook mogelijk om je ontwerpdocumenten aan te passen met je eigen merk- en bedrijfsstijl. Layout biedt een ongeëvenaarde combinatie van kracht en flexibiliteit, waardoor het de perfecte tool is voor elke professional die nauwkeurige, professionele documenten wil maken vanuit SketchUp Pro.

Razendsnel levensechte beelden

Met SketchUp Pro kun je jouw ontwerpen naar een hoger niveau tillen met krachtige rendering tools. Renderen is het proces van het maken van fotorealistische afbeeldingen van jouw 3D-modellen met behulp van belichting, materialen, texturen en schaduwen. Je kunt de rendermogelijkheden van SketchUp zelf gebruiken, of je kunt gebruik maken van externe render plugins zoals V-Ray en Enscape om nog meer geavanceerde mogelijkheden te verkennen.

De makkelijkste start voor jouw 3D ontwerp

Gebruik de kracht en de eenvoud van SketchUp om jouw ideeën snel vorm te geven en realiseer levensechte beelden in een handomdraai!

Diverse plugins voor nog meer mogelijkheden

SketchUp biedt een uitgebreide bibliotheek van plugins die de functionaliteit van de software aanzienlijk kunnen uitbreiden en aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Met behulp van plugins kun je bijvoorbeeld nieuwe teken- en ontwerpfuncties toevoegen, de import- en exportmogelijkheden uitbreiden of specifieke taken automatiseren. Er zijn talloze gratis en betaalde plugins beschikbaar die zijn ontwikkeld door een actieve community van ontwerpers en ontwikkelaars. Enkele voorbeelden van populaire plugins zijn V-Ray, Enscape, Twinmotion en Thea Render. Met deze plugins kun je de software naar eigen wens aanpassen en nog sneller en efficiënter werken.

SketchUp Pro voor de iPad

SketchUp is ook beschikbaar voor de iPad, waardoor het mogelijk is om onderweg te ontwerpen en je ideeën direct vast te leggen. De mobiele app heeft een intuïtieve interface die het gemakkelijk maakt om 3D-modellen te maken en te bewerken met behulp van touchscreen-technologie. Met behulp van de app kun je bijvoorbeeld snel een ruimte meten, schetsen en kleuren toevoegen, en vervolgens exporteren naar SketchUp Pro om het ontwerp verder te verfijnen. De iPad-app biedt een naadloze integratie met de desktopversie van SketchUp Pro, waardoor je gemakkelijk kunt synchroniseren en werken aan je ontwerpen op beide platforms. Of je nu onderweg bent of gewoon op zoek bent naar een meer intuïtieve manier om te ontwerpen, SketchUp voor iPad biedt een geweldige manier om creatief te blijven en jouw ontwerpen te verbeteren. Bekijk de verschillen tussen SketchUp Pro en Studio hier

Ga naar de bovenkant