CADkoop
SketchUp Kopen2023-06-13T11:46:34+02:00
Loading...

SketchUp Kopen

Als je SketchUp gaat kopen dan Transformeer je jouw creatieve visie naar werkelijkheid met SketchUp – de ultieme 3D-ontwerpsoftware die professionals over de hele wereld vertrouwen. Of je nu een architect, ontwerper of doe-het-zelver bent, met SketchUp kan je jouw ideeën tot leven brengen met ongeëvenaarde precisie en eenvoud. Met SketchUp kan je moeiteloos complexe modellen maken, van gedetailleerde gebouwen tot prachtige interieurs. Dankzij de intuïtieve interface en krachtige tools kan je jouw ontwerpvaardigheden naar een hoger niveau tillen zonder beperkingen

SketchUp bibliotheek

Maak jouw ontwerpprojecten tot leven met de uitgebreide bibliotheek van modellen van SketchUp! Of je nu een architect, interieurontwerper, landschapsarchitect of productontwikkelaar bent, SketchUp biedt je directe toegang tot een schat aan kant-en-klare modellen om jouw ontwerpen mee aan te kleden. Of het nu gaat om gedetailleerde meubelstukken, realistische planten en bomen, voertuigen of zelfs mensen, je vindt een enorme verscheidenheid aan objecten om jouw ontwerpen mee te verrijken.

Razendsnel levensechte beelden

Maak indruk op jouw klanten en stakeholders met verbluffende visualisaties en presentaties dankzij de krachtige renderings- en visualisatietools van SketchUp! Als je SketchUp gaat kopen kan je jouw ontwerpen tot leven brengen met adembenemende realistische visuals bijvoorbeeld met V-Ray en Enscape. Stel je voor dat je jouw klanten een virtuele rondleiding kunt geven door een nog niet gebouwd huis, waarbij ze elk detail kunnen ervaren alsof ze er echt zijn. Met de geavanceerde renderingsmogelijkheden van SketchUp kan je verbluffende fotorealistische afbeeldingen maken die de werkelijkheid benaderen, waardoor jouw ontwerpen tot leven komen.

De makkelijkste start voor jouw 3D ontwerp

Gebruik de kracht en de eenvoud van SketchUp om jouw ideeën snel vorm te geven en realiseer levensechte beelden in een handomdraai!

Diverse plugins voor nog meer mogelijkheden

SketchUp biedt een uitgebreide bibliotheek van plugins die de functionaliteit van de software aanzienlijk kunnen uitbreiden en aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Met behulp van plugins kun je bijvoorbeeld nieuwe teken- en ontwerpfuncties toevoegen, de import- en exportmogelijkheden uitbreiden of specifieke taken automatiseren. Er zijn talloze gratis en betaalde plugins beschikbaar die zijn ontwikkeld door een actieve community van ontwerpers en ontwikkelaars. Enkele voorbeelden van populaire plugins zijn V-Ray, Enscape, Twinmotion en Thea Render. Met deze plugins kun je de software naar eigen wens aanpassen en nog sneller en efficiënter werken.

SketchUp Cloud

Betreed de wereld van naadloze samenwerking en flexibele toegang tot jouw ontwerpen met SketchUp’s geïntegreerde samenwerking en cloudopslag. Met SketchUp kan je moeiteloos samenwerken met teamleden, klanten en andere belanghebbenden, ongeacht waar ze zich bevinden. Dankzij de geïntegreerde samenwerkingsfuncties kan je jouw ontwerpen in realtime delen, bewerken en feedback verzamelen, waardoor je waardevolle tijd bespaart en efficiënter kan werken. Of je nu jouw ontwerpen wilt presenteren aan een klant, input wilt krijgen van jouw teamleden of samenwerkt aan een gezamenlijk project, SketchUp maakt het proces eenvoudig en gestroomlijnd.

Ga naar de bovenkant