SketchUp for iPad is de nieuwe, veelzijdige manier om 3D modellen te creëren, te bewerken en te bekijken, ongeacht of je op een bouwplaats, onderweg of op kantoor bent. Met ondersteuning voor Apple Pencil, multi-touch gebaren, muis en toetsenbord, benut je de kracht van 3D op jou manier.

Teken, veeg en klik snel om je creatieve visie vorm te geven.

Al overtuigd van de voordelen van SketchUp for iPad? Download je versie gratis als je een actieve abonnee bent via de App Store.

Ervaar SketchUp op een nieuwe manier

Om de lastigste ontwerpproblemen op te lossen, is het juiste gereedschap nodig. Dit is waarom SketchUp en iPad het perfecte (ontwerp)paar zijn:

  • Werk onderweg, of je nu on- of offline werkt;
  • Creëer in 3D met het gemak van handmatig tekenen zonder in te hoeven inleveren op precisie met de Apple Pencil;
  • Overal toegang tot projecten dankzij de bewegingsvrijheid van iPad;
  • En deel onderweg creaties via AirDrop, sms, e-mail of synchroniseer bestanden met uw favoriete opslagapp.

SketchUp for iPad heeft alle basisfuncties in huis en een aantal oude bekenden die je vast graag terugziet – Entity Info, Shadows, Styles, Materials, Add Location, Tags, Scenes, Image export, Animation export en niet te vergeten toegang tot 3D Warehouse…en nog veel meer. Tenslotte is dit de oude vertrouwde SketchUp, maar dan op een iPad.

Bovendien bevat deze compleet nieuwe interface robuuste, intuïtieve modelleermogelijkheden die speciaal voor de iPad zijn ontwikkeld. SketchUp for iPad biedt de professionele functies die je nodig heeft met de gewenste gebruiksvriendelijkheid.

De highlights:

Auto Shape: Met deze nieuwe functie voor machinaal leren transformeert je krabbels in een oogwenk in 3D-vormen. Nog beter is dat je Live Components binnenhaalt: parametrisch configureerbare objecten die zichzelf in real-time hertekenen. Wat een tijdsbesparing!

Markup mode: Bewerk je graag ontwerpen met een rode pen? Nou, daar is een mooie oplossing voor! Met behulp van de Apple Pencil maak je met diverse stijlen, kleuren en streken aantekeningen en schetsen over 3D-modellen. Als je klaar bent om die rode lijnen om te zetten in concrete ontwerpen, gebruik je de Apple Pencil om snel in 3D te itereren.

AR-weergave: Beleef je projecten in de context van de realiteit met de krachtige augmented reality-weergavemogelijkheden van iPad. In AR doorloopt jij vooraf opgeslagen scènes en verken je je model op een zeer intense 1:1-schaal.

Teken op uw manier: Creëer in 3D met Apple Pencil, muis en toetsenbord, of multi-touch gestures. Net wat voor jouw het beste werkt!

Foto-textuur toevoegen: Haal inspiratie uit de echte wereld in uw projecten met behulp van de geïntegreerde camera van uw iPad. Neem een foto en pas die als textuur toe op elk oppervlak in uw model. Simpel.

Altijd verbonden: Trimble’s cloud-based projectmanagement oplossing, Trimble Connect, is nu binnen handbereik. Met Trimble Connect werkt jij op het door jou gewenste apparaat – van SketchUp Pro, SketchUp for iPad, tot SketchUp for Web. Jij beschikt zo altijd over het meest recente bestand, zodat jij altijd paraat staat wanneer het werk jou roept.

Cross-app functionaliteit: SketchUp for iPad werkt ook prima samen met andere apps. Met de USDz export mogelijkheid, creëert jij in 3D in SketchUp for iPad en tekent of schildert je daarna in diverse andere apps, zoals Procreate en Morpholio Trace.

 

Werp een blik op SketchUp for iPad

 

Toegang krijgen tot SketchUp for iPad

Goed nieuws. SketchUp for iPad is beschikbaar voor iedereen met een betaalde subscription. Inderdaad, je leest het goed: Go, ProStudioEducatie, en Non-Profit abonnees kunnen vandaag nog aan de slag met het creëren van SketchUp modellen op een iPad!

Al een actieve subscription? Nog geen SketchUp subscription?
  1. Download de app in de App Store
  2. Login met uw huidige Trimble ID
  1. Vraag een 30-daagse proefversie van SketchUp aan *
  2. Download de app in de App Store
  3. Login met het Trimble ID dat jij bij stap 1 heeft aangemaakt

* Let op! Via de App Store krijgt jij slechts een 7-daagse proefversie welke automatisch wordt omgezet in een abonnement. Vraag jou vrijblijvende proefversie daarom altijd aan via deze aanbevolen weg!

Aan de slag

Als je eenmaal in de app bent, kijk dan eens naar de ‘Learn’ tab aan de linkerkant van het startscherm. SketchUp heeft in-app tutorials ontwikkeld om je snel op weg te helpen. Of je nog maar net begonnen bent, of al een tijdje met SketchUp werkt, je krijgt gegarandeerd een paar handige iPad modelleertips.

Aanschaffen

Overtuigd van SketchUp for iPad? Koop dan SketchUp hier!

Laat nu jouw creativiteit de vrije loop en neem jou iPad mee op SketchUp ontdekkingsreis, geniet van de in-app tutorials en deel met de community hoe dit nieuwe product uw workflow beïnvloedt.