CADkoop

Civil Site Design netwerk, koopversie, incl 1 jaar Maintenance

Bestelling totaal:

Civil Site Design voor BricsCAD

  • Digitale levertijd: 1-2 werkdagen

  • Vermelde prijs geldt voor nieuwe licenties

CVL-SD-V22-NET-PERP-AND-MAINT

Civil Site Design biedt je zeer efficiënte en eenvoudig te gebruiken civiele ontwerptools voor op wegen, landschapsontwikkeling, terreinindeling, regenwater, riool en pipedesign. Oorspronkelijk is Civil Site Design ontwikkeld voor Civil 3D, maar het is nu ook beschikbaar voor BricsCAD en AutoCAD.

Deze kooplicentie komt niet te vervallen na een bepaalde periode. Inclusief 1 jaar onderhoud op je licentie.

Civil Site Design is gebouwd voor alle civiele ontwerpers. Je kunt snel en eenvoudig wegennetwerkontwerpen genereren, compleet met dynamische kruispunten en doodlopende straatjes. Alles wordt bijgewerkt wanneer je wijzigingen aanbrengt in elk element. De software is dan ook speciaal gebouwd voor ontwerpers van wegenreconstructies. Genereer output, inclusief long en cross section sheets, uitzetpunten, volumerapporten en meer, rechtstreeks in je tekenomgeving en aanpasbaar aan lokale tekennormen.

In Civil 3D gebruikt Civil Site Design de oppervlakken en uitlijningen in Civil 3D, en het kan oppervlakken, uitlijningen, profielen, corridors en COGO-punten rechtstreeks naar de tekening exporteren.

Voor BricsCAD en AutoCAD wordt Civil Site Design geleverd met ontwerptools voor surface modelling en uitlijning, evenals dynamic sitegradingfunctionaliteit.

Civil Site Design ondersteunt meerdere platforms en meerdere productreleases: Civil Site Design is ontwikkeld om te werken op BricsCAD, AutoCAD, Map 3D en Civil 3D vanaf 2012 tot de nieuwste release.

Ga naar de bovenkant