Goedkope AutoCAD (LT) licentie

Ontdek BricsCAD – Het krachtige alternatief voor AutoCAD!

Ben je op zoek naar een veelzijdig CAD-programma dat dezelfde kracht en functionaliteit biedt als AutoCAD, maar dan met een betaalbaar prijskaartje? Maak kennis met BricsCAD, het ideale alternatief dat je productiviteit naar nieuwe hoogten zal tillen!

  • Werkt minstens zoals AutoCAD
  • Minimaal 50% voordeliger dan AutoCAD
  • 100% .dwg
  • Abonnement, kooplicentie, standalone en netwerklicentie
Loading...

Goedkopere licentie dan AutoCAD

Zoals je kunt zien, is de interface van BricsCAD bijna hetzelfde als die van AutoCAD. Hierdoor is BricsCAD een voordelige licentie, terwijl je toch vrijwel hetzelfde programma behoudt.

Ribbon van BricsCADRibbon van autoCAD

BricsCAD is immers 100% compatible met AutoCAD en vice versa. Daarnaast kun je je AutoCAD templates (.dwt) gebruiken en kun je zelfs je instellingen overzetten naar BricsCAD.

BricsCAD 3D-modellering

Daarnaast beschikt BricsCAD over een breed scala aan geavanceerde 3D-modellerings- en parametrische ontwerptools. Of je nu bezig bent met het ontwerpen van een gebouw, een machine of een ander complex object, BricsCAD geeft je de gereedschappen die je nodig hebt om je creativiteit de vrije loop te laten en hoogwaardige modellen te creëren.

Maximaal voordeel met netwerklicenties

BricsCAD is beschikbaar als standalone licentie, maar ook als netwerklicentie. Dat betekent dat je je licentie kunt delen met je collega’s en dat je het maximale uit BricsCAD kunt halen. Ook als je geen internetverbinding hebt is het mogelijk om je BricsCAD netwerklicentie te gebruiken. Bij AutoCAD zijn er geen netwerklicenties beschikbaar.

Network licentie BricsCAD

Goedkoper en beter voor jouw workflow

Met BricsCAD verbeter je jouw workflow en ben je ook nog eens goedkoper uit.

BricsCAD wordt onder andere gebruikt door:

BricsCAD Plug-ins

BricsCAD staat niet alleen bekend om zijn indrukwekkende functionaliteit, maar ook om zijn ongeëvenaarde aanpasbaarheid. Met BricsCAD krijg je de vrijheid om je CAD-ervaring volledig naar jouw wensen aan te passen en te personaliseren. Dankzij de ondersteuning voor aangepaste plug-ins en add-ons kun je de functionaliteit van BricsCAD eenvoudig uitbreiden en specifiek afstemmen op jouw behoeften

Switch in je workflow

Je kunt binnen je tekening overschakelen tussen 2D en 3D. Bovendien kun je sneltoetsen toevoegen en kiezen tussen een lichte en donkere modus.

Abonnement én kooplicentie, standalone én netwerk

BricsCAD biedt de ruimste keuze in licentiemodellen. Bij elke BricsCAD variant kun je kiezen tussen een kooplicentie of abonnement en tussen standalone en netwerk. Ook is het mogelijk om tussentijds je licentie te upgraden. Zo heb je op elk moment de vrijheid die je vandaag de dag nodig hebt. Kortom: een ideaal alternatief voor AutoCAD licentie.

Moeiteloos pointclouds importeren

Je kunt gemakkelijk pointclouds importeren in je .dwg-tekening. BricsCAD ondersteunt namelijk de meest courante bestandsformaten zoals LAS, PTX, PTS, RCS, RCP en E57. En er zijn nog meer tools beschikbaar: zo kun je pointclouds croppen, snappen op elk punt in de pointcloud en er zijn tools om je cloudgegevens verder te verrijken.

pointclouds importeren

BricsCAD prestaties

Wanneer het aankomt op CAD-software, is prestatie een cruciale factor die het verschil kan maken. BricsCAD staat bekend om zijn indrukwekkende snelheid en efficiëntie, waardoor je ontwerpproces naar ongekende hoogten wordt getild. Met BricsCAD profiteer je van geavanceerde technologieën die zijn ontworpen om de beste prestaties te leveren, zelfs bij het werken met grote en complexe ontwerpen