Commercieel Medewerker Binnendienst

24-40 uur
€ 2.500 – € 3.000

Bij CADkoop bieden we mooie producten aan interessante bedrijven. Jij mag onze klanten helpen bij de keuze voor de beste oplossing!

Klanten helpen aan de beste oplossing

Het sales team van CADkoop is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Commercieel Medewerker. Ben jij de topper die wij zoeken?

Ben je klaar voor een uitdagende baan waarmee je klanten verder helpt met jouw commerciële mindset? Lees dan meer over de functie bij CADkoop en solliciteer direct!

Wat je gaat doen

Lang verhaal kort: CADkoop biedt tekensoftware aan voor de bouw, architectuur en werktuigbouw. Jij helpt onze klanten bij het kiezen van een geschikte tekensoftware en de bijbehorende dienstverlening. In deze afwisselende functie heb je veel klantcontact en ben je veel bezig met de innovatieve software die we verkopen.

Bij CADkoop vernieuwen we voortdurend, waardoor we je een uitdagende en afwisselende werkomgeving aanbieden. Word jij enthousiast van het ondersteunen van klanten en denk je graag in oplossingen? Dan ben jij de perfecte aanvulling op ons team!

Weet je (nog) niet zo veel van softwares en/of sales? Of werk je nu bij een callcenter en wil je graag meer inhoudelijke sales gesprekken voeren? Beide geen probleem! We zullen je in het begin goed opleiden, begeleiden en aansturen. Zo weet jij straks precies waar je het over hebt.

Dit ben jij

Voor een telefoontje plegen of een gesprek aangaan ben jij niet bang. Jij bent een gedreven, klantvriendelijke collega met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je neemt graag initiatief en hebt een commerciële mindset. Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag in teams.

Je vindt het leuk om klanten verder te helpen met nieuwe oplossingen. Dit doe je door mee te denken, vragen te stellen en verschillende opties aan te bieden. Jij hebt een passie voor klanttevredenheid en ziet altijd overal de potentie van in.

Wat bieden we jou?

 • Geen software- of verkoopervaring? Geen probleem! Wij bieden een snelle inwerktijd met sales- en producttrainingen

 • Doorgroeimogelijkheden in een groeiend bedrijf

 • Persoonlijk opleidingsbudget en diverse trainingen gedurende het jaar

 • 26 vakantiedagen op basis van 40 uur

 • Flexibele werktijden: Bij ons zijn de tijden en dagen altijd bespreekbaar

 • De optie om thuis te werken in overleg

 • Laptop van de zaak

 • Geen auto? Geen probleem, ons kantoor is makkelijk met het OV bereikbaar vanuit Oosterhout en omgeving

En natuurlijk:

 • Ontzettend leuke en gezellige collega’s

 • Verschillende gezellige bedrijfsuitjes per jaar

 • Persoonlijk opleidingsbudget en diverse trainingen gedurende het jaar

Jouw profiel

 • Minimaal drie jaar werkervaring

 • Je hebt MBO denk- en werkniveau

 • Je kunt goed overweg met Windows en Microsoft Office

Solliciteer, of maak alvast kennis

Lijkt dit je wat? Solliciteer dan hieronder! Nog iets meer weten over CADkoop? Lees dan nog even verder.

Over CADkoop

CADkoop is (al bijna 20 jaar) dé toonaangevende webshop in de Benelux voor CADsoftware. Dat is slimme ontwerpsoftware die gebruikt wordt voor het ontwerpen van bijvoorbeeld woningen, machines, tuinen, interieurs, wegen, en nog veel meer!

We staan bekend om onze ludieke marketingcampagnes en onze moderne manier van werken. En dat kan natuurlijk alleen maar doordat we een team met enthousiaste aanpakkers hebben. We werken hard maar er is altijd ruimte voor humor en gezelligheid.

Wordt dit jouw nieuwe baan?

Via deze link kun je alvast kennis maken met het CADkoop team. Denk je dat deze vacature bij jou past? Dan horen we graag van je!