SketchUp Pro cursus

Bestelling totaal:
  • Digitale levertijd: 1-2 werkdagen

  • Vermelde prijs geldt voor nieuwe licenties

TRAIN-SU-PRO-2d

SketchUp Pro Cursus

De SketchUp cursus beslaat twee dagen en behandelt bijna alle functies van het programma, met een intensieve focus in een kleine groep. Na deze dagen ben je in staat om jouw ideeën in 3D om te zetten. De cursus is geschikt voor zowel absolute beginners als degenen die al een poging hebben gedaan om het programma onder de knie te krijgen. We beginnen met het tekenen van eenvoudige vormen, waarbij aandacht wordt besteed aan handige sneltoetsen en praktische tips. Na de eerste dag kun je snel een gestructureerd model maken dat gemakkelijk aan te passen is.

Echter, alleen een 3D-model is niet genoeg. Op dag twee ligt de focus op presentatie en tonen we de veelzijdigheid van dit betaalbare programma. We behandelen onderwerpen zoals zelf materialen maken, werken met “tags,” schaduwinstellingen, doorsneden, animaties, schetsstijlen en nog veel meer. We besteden veel aandacht aan de tekenmethodiek om de logica van het programma duidelijk te maken. De cursusdagen worden niet aaneengesloten gegeven, wat de mogelijkheid biedt om te oefenen en vragen te noteren die tijdens het vragenuurtje aan het begin van dag twee kunnen worden beantwoord.

TIJDSDUUR
Twee (niet aaneensluitende) dagen van 9:30 tot 16:00 uur.

KOSTEN
€650,- Per persoon (excl. BTW) inclusief koffie, fris, lunch en alle trainingsmaterialen.

AANTAL DEELNEMERS
De trainingen worden gegeven in kleine groepen van ca. 6 deelnemers.

EXTRA INFO
Zowel voor Windows als Mac.
Bij het reserveren van een datum / locatie kun je automatisch een slot reserveren bij een locatie naar keuze (zie hieronder)

LOCATIES
De training wordt gehouden op onderstaande locaties:

CADkoop Nederland
Werkmansbeemd 20
4907 EW Oosterhout

SketchUp Studio
A. van Leeuwenhoekweg 38b10
2408 AN Alphen aan den Rijn