Meer doen
in minder tijd

We heben het allemaal druk, dus elke tijdswinst die we kunnen realiseren is meegenomen! Op deze pagina vind je enkele manieren om meer te doen in minder tijd.

Kies de software die bij je past

CADkoop biedt een ruime keuze aan CADsoftware, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Of je nu 2D of 3D tekent, bouwkundig of werktuigbouwkundig, beginnend of gevorderd; voor iedereen hebben we wel een passende oplossing.

Opleiden van CAD-tekenaars

Wil je het maximale halen uit jouw CADsoftware? Volg dan een training en vergroot je kennis en vaardigheden! Naast onze standaard trainingen (zoals 2D, 3D, BIM en Mechanical) bieden we maatwerktrainingen. Hierbij leren we je precies dat onderdeel wat je wilt leren.

Gebruik maken van built-in features

Geregeld publiceren we posts over handige features in onze software. Dat is natuurlijk de eerste tijdswinst! Zo blijf je op de hoogte van de innovaties en kun je het maximale uit jouw software halen.

Automatiseren van repetitieve taken

Heb je veel werkzaamheden die repetitief zijn? Dan is het wellicht raadzaam om eens te kijken of die zijn te automatiseren. Dit kan bijvoorbeeld door LISP-routines (in BricsCAD) of door een maatwerkapplicatie op je bestaande software.

Neem contact met ons op!

Wil jij ook meer doen in minder tijd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We bespreken graag je huidige workflow en de mogelijkheden om deze sneller en efficiënter in te richten.