Loading...

BricsCAD kooplicentie

Bent je op zoek naar een flexibele en kostenefficiënte CAD-oplossing zonder de verplichting van een abonnement? Bij BricsCAD kan je een permanente licentie aanschaffen en voor altijd eigenaar worden van de software. Dit betekent dat je geen terugkerende abonnementskosten hebt.

BricsCAD goedkoper

In tegenstelling tot AutoCAD, waar permanente licenties niet beschikbaar zijn, biedt BricsCAD je de mogelijkheid om te kiezen voor een eenmalige aanschaf. Dit geeft je talloze voordelen. je bespaart aanzienlijk op de lange termijn, omdat je geen maandelijkse of jaarlijkse betalingen hoeft te doen.

BricsCAD 2D en 3D

Eindeloze mogelijkheden BricsCAD stelt je in staat om te werken met een permanente licentie, waardoor je onbeperkte toegang heeft tot geavanceerde 2D- en 3D-ontwerpmogelijkheden. Kies voor vrijheid en geniet van de krachtige tools die jij nodig hebt voor jouw projecten.”

BricsCAD is ideaal voor jouw workflow

je kan een kooplicentie kopen en het is ook nog mogelijk om een abonnement te kopen

Andere licenties

  1. kooplicentie: Met een kooplicentie wordt je eigenaar van de BricsCAD-softwareversie die je aanschaft. Je betaalt een eenmalige vergoeding en kunt de software onbeperkt blijven gebruiken zonder terugkerende abonnementskosten.
  2. Jaarlijkse abonnementslicentie: Deze licentie geeft je het recht om BricsCAD voor een jaar te gebruiken of drie jaar. je betaalt jaarlijks een vergoeding en krijgt toegang tot de nieuwste versies en updates van de software gedurende de abonnementsperiode..
  3. Netwerklicentie: Met een netwerklicentie kan je BricsCAD op meerdere computers binnen een lokaal netwerk installeren en gebruiken. Dit kan handig zijn voor teams of bedrijven die de software op meerdere werkstations willen delen.