CADkoop

BricsCAD basiscursus

Bestelling totaal:

BricsCAD basiscursus 2D

  • In te plannen binnen 2-3 weken

  • Na bestelling neemt de trainer contact op voor een afspraak

TRAIN-BRCD-BAS-2D

ALLE BASISKENNIS IN 4 DAGEN MET DE BASISCURSUS BRICSCAD
Is BricsCAD nieuw voor je? In deze vierdaagse basiscursus maak je kennis met BricsCAD Classic. Stap voor stap leer je BricsCAD in te stellen en aan te passen naar jouw wensen en werksituatie. Jouw trainer legt alle basisvaardigheden op een begrijpelijke manier uit. Een van de belangrijkste aspecten daarbij is de doorvertaling naar jouw dagelijkse praktijk. We streven ernaar dat jij precies dat leert, wat jou verder helpt in je werk. 

Bij het schrijven van deze basiscursus was het uitgangspunt dat jij snel en adequaat het best mogelijke rendement kan behalen. Met enig technisch inzicht kan iedereen het leren. Na 4 cursusdagen kan je gegarandeerd zelfstandig aan de slag.

De basiscursus BricsCAD duurt vier dagen. Deze cursusdagen zijn bewust over meerdere weken verdeeld. Op deze manier blijft de hoeveelheid informatie die je moet verwerken en eigen maken overzichtelijk en is er tussentijds ruimte om in je eigen werkpraktijk te oefenen. De training is te volgen in BricsCAD versie 17 tot en met 20.
Geen beschikking over BricsCAD? We stellen gratis een 30 dagen versie beschikbaar die je kunt downloaden van de website x.

Tijdens deze basiscursus BricsCAD werk je met het boek Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT. Dit Nederlandstalige boek ontvang je op de eerste cursusdag gratis bij de cursus.

Ga naar de bovenkant