AutoCAD Electrical

AUTOCAD ELECTRICAL IS DE AUTOCAD VOOR ONTWERPERS VAN STUURSTROOM SCHEMA'S.

AutoCAD Electrical bevat de volledige functionaliteit van AutoCAD, plus een uitgebreide set commando's om geautomatiseerd stuurstroom schema's te maken (circuits, kabelnummering, stuklijsten etc.). AutoCAD Electrical bevat meer dan 650.000 elektrische symbolen, real time foutcontrole en mogelijkheden tot samenwerking met Inventor.

Waarom AutoCAD Electrical?

Ontwerpt uw bedrijf aangedreven machines of producten?
Dan is de kans groot dat elektrische schakel-schema's van essentieel belang zijn voor het ontwerp.
Tot nu toe werden deze elektrische schakel-schema's veelal ontworpen in algemene toepassingen, zoals AutoCAD of AutoCAD LT. Hiermee moeten elektrische schema's handmatig worden opgesteld, worden ontwerpfouten gemaakt en is het uitwisselen van ontwerpinformatie nogal moeilijk - een combinatie die je bedrijf onvermijdelijk tijd en geld zal gaat kosten.

Profiteer nu van een toepassing die de functionaliteiten levert waarmee je elektrische schema's sneller en nauwkeuriger dan ooit tevoren kunt ontwerpen en wijzigen: AutoCAD Electrical, speciaal ontworpen voor het opstellen en wijzigen van elektrische schema's. AutoCAD Electrical is gebaseerd op AutoCAD en speciaal ontwikkeld om de kans op fouten te minimaliseren en nauwkeurige informatie door te geven aan de productie. Hierdoor hou je meer tijd over voor ontwerpen en machinebouw. Blijf de concurrentie altijd een stap voor met Autodesk AutoCAD Electrical, de enige logische keuze voor het ontwerp van elektrische schakelschema's.

De Autodesk AutoCAD Electrical software zit ook in de volgende producten:

 

AutoCAD Electrical + gratis Vault Basic

Vault PDM (Product data management (PDM) software helpt je om betere ontwerpen te maken, minder fouten te maken en helpt je het ontwerpproces te optimaliseren. volg de revisies op het ontwerp en manage de releasedatums nu nog gemakkelijker!