Render[in]

Render[in] is een volledig geïntegreerde renderplug-in voor SketchUp Pro met Real Time preview. Render[in] is snel, gemakkelijk in gebruik en werkt met de instellingen vanuit SketchUp, zoals geometrie, camera, zon, kleuren, texturen, etcetera. U hoeft eigenlijk alleen maar te renderen! Bekijk hier de verschillende visualistie mogelijkheden en kies wat het beste bij u past!

Bekijk hier de verschillende visualistie mogelijkheden en kies wat het beste bij u past!  

 

Render[in]

Render[in] is een volledig geïntegreerde renderplug-in voor SketchUp Pro met Real Time preview. Render[in] is snel, gemakkelijk in gebruik en werkt met de instellingen vanuit SketchUp, zoals geometrie, camera, zon, kleuren, texturen, etcetera. U hoeft eigenlijk alleen maar te renderen!

 

Volledig geïntegreerde renderplug-in voor SketchUp Pro.


Render[in] is een volledig geïntegreerde renderplug-in voor SketchUp Pro met Real Time preview. Render[in] is snel, gemakkelijk in gebruik en werkt met de instellingen vanuit SketchUp, zoals geometrie, camera, zon, kleuren, texturen, etcetera. U hoeft eigenlijk alleen maar te renderen! Daarnaast kunt u met Render[in] specifieke eigenschappen toekennen, zoals reflectie, lichtpunten, lichtspots en een 3D wolkenlucht. 

Met Render[in] kunt u:

  • Snel hoge resolutie afbeeldingen creëren;
  • Snel interactieve 360 graden panorama's (iVisit 3D) creëren voor gebruik op het web, iPad en iPhone;
  • Bestaande SketchUp parameters gebruiken en nieuwe toevoegen;
  • Een fotorealistische setting met 3D wolkenlucht creëren;
  • Kunstmatige lichtbronnen creëren;
  • Het eindresultaat in een voorbeeldscherm bekijken.