Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.6/10

Veelgestelde vragen Rhino 3D

Veelgestelde vragen over Rhino

Is er een netwerkversie van Rhino?

Met de gratis Zoo manager kun je met meerder personen je licentie gebruiken (heb je 2 licanties, dan jun je maximaal 2 personen ge;lijktijdig laten werken, onafhankelijk van de hoeveelheid installaties die je gedaan hebt.

Als iemand één licentie van McNeel software (Rhino/ Flamingo/ Bongo/ Brazil/ Penguin) koopt, mag één persoon 24 uur per dag van deze licentie gebruik maken. Dit mogen ook collega’s zijn en mag ook op meerdere computers. Bijvoorbeeld een computer op het kantoor en een laptop voor thuiswerken. Het is dus met één licentie nooit de bedoeling dat twee mensen tegelijkertijd met de licentie werken. Als er meerdere mensen met één licentie moeten kunnen werken, dan kan dit met de licentiemanager de ‘Zoo’ gratis worden gemanaged.
Licenties van software van McNeel voor bedrijven en particulieren kunnen op vier manieren worden ingesteld.

De Zoo (lokaal en cloud) maakt het mogelijk om bijvoorbeeld twee Rhino licenties te kopen en Rhino op 10 computers te installeren. Echter kunnen in dit voorbeeld dan maar twee mensen tegelijkertijd met Rhino werken. Indien gewenst, is het dan heel eenvoudig om een derde licentie bij te kopen en de licentiecode aan de Zoo toe te voegen. Vanaf dat moment kunnen drie personen tegelijkertijd met Rhino werken.
Lees hier alles over de drie mogelijkheden van licentie management.
Lees hier alles over de lokale Zoo en de gratis download.
Kijk hier welke McNeel software wordt ondersteund door de Zoo.

Ook de plugins RhinoGold, RhinoNest en Clayoo kunnen gratis met de Zoo gemanaged worden.

1
Staat de oplossing van je vraag er niet bij?
Stel dan je vraag via ons support formulier: Naar support formulier