Tekensoftware
voor iedereen!

Tekensoftware, ook wel CAD-software genoemd staat voor computer-aided design. Je kunt hiermee technische tekeningen maken op de computer, zowel 2D als 3D.

Voor diverse branches kan dit het proces en calculatie verbeteren, denk aan werktuigbouwkundige tekening, elektrische schema’s of een bouwkundige tekening. Vele klanten zijn u voorgegaan: architecten, civiel ingenieurs, keukenontwerpers en interieurstylisten. Zij kunnen hun klanten nu een mooi ontwerp laten zien.

We hebben meerdere oplossingen voor verschillende branches.

Of je nu een professional bent of een creatieve hobbyist… we hebben altijd een pakket dat bij je past, ongeacht je ervaring of projectgrootte.

Architecten

Bouwbedrijven

Interieurontwerpers

Maakbedrijven

Hoveniers

…en nog véél meer!

Technisch tekenen

Technische tekenprogramma’s zijn gericht op het creëren van nauwkeurige en gedetailleerde ontwerpen voor diverse technische en bouwprojecten. Ze bieden geavanceerde functies voor maatvoering, lagenbeheer en annotaties. Twee bekende voorbeelden die veel gebruikt worden door architecten, ingenieurs en productontwerpers zijn BricsCAD en AutoCAD. Deze programma’s helpen bij het maken van precieze blauwdrukken en technische tekeningen die essentieel zijn voor de uitvoering van projecten.

Een impressie maken

Om mooie plaatjes te maken van gebouwen, meubels en landschappen, heb je handige CAD-programma’s nodig. Ze zijn populair bij mensen die gebouwen ontwerpen en binnenhuisinrichting doen. Deze programma’s werken ook goed samen met andere programma’s om levensechte plaatjes te maken. Nieuwsgierig geworden naar hoe jouw ideeën eruit kunnen zien? Ontdek hoe deze programma’s jou kunnen helpen om jouw dromen tot leven te brengen. Want soms zegt één plaatje meer dan duizend woorden.

Veel gekozen software

BricsCAD biedt een krachtig alternatief voor AutoCAD met zijn compatibiliteit, uitgebreide functionaliteit en lagere kosten. AutoCAD staat bekend om zijn brede acceptatie in de industrie, met robuuste functies voor 2D en 3D ontwerp. SketchUp blinkt uit in zijn gebruiksvriendelijkheid en snelle ontwerpworkflow, vooral geliefd bij architecten en ontwerpers. Rhino onderscheidt zich door zijn flexibiliteit en mogelijkheid om complexe organische vormen te modelleren, waardoor het ideaal is voor architecten, ontwerpers en ingenieurs die creatieve vrijheid zoeken.

Render software

Fotorealistische afbeeldingen creëer je door gebruik te maken van gespecialiseerde render software. Eerst maak je een gedetailleerde tekening in een CAD-programma zoals BricsCAD of SketchUp. Vervolgens gebruik je render software om deze tekening met geavanceerde licht- en textuureffecten om te zetten in een levensechte afbeelding. Deze visualisaties zijn ideaal om aan je klant te laten zien en een realistisch beeld van het eindresultaat te geven. Zo kun je je ontwerpen op een professionele manier presenteren en de verwachtingen van je klant overtreffen.

Actuele onderwerpen

Uitwisselen
van bestanden
is heel eenvoudig

Van 2D naar 3D
een soepele
overstap

Mooier presenteren
renders die
indruk maken