Hardware support

CADkoop verkoopt meest HP werkstations en HP plotters, 3D printers van Makerbot, etc.. Hieronder tref je meer informatie aan.

H P   S Y S T E M E N   E N   P L O T T E R S

001 HP support en contactgegevens

002 HP Werkstations. Informatie en drivers

003 HP plotters (grootformaak printers)

3 D   C O N N E X I O N   M U I Z E N

101 3D Connexion muis werkt niet goed

S U P P O R T   S A M S U N G

201 Samsung monitoren

S U P P O R T   M A K E R B O T

301 Makerbot 3D printers

001 HP support en contactgegevens

HP is te bereiken onder het volgende telefoonnummer
Telefoon: 020-5040646,
E-mail: hp.services.verkoop@hp.com

Voor Nederland: http://welcome.hp.com/gms/nl/nl/contact/phone_assist.html
Voor Belgie: http://www8.hp.com/be/nl/contact-hp/phone-assist.html

Naar boven

002 HP Werkstations. Informatie en drivers

Voor technisch support op HP werkstations heeft HP  pagina's met drivers en software van de gebruikte hardware.
Ook voor setup en installatie. Drivers en software voor HP workstations

Wil je een keuze maken uit de beschikbare videokaarten voor HP Workstations

Naar boven

003 HP plotters (grootformaak printers)

HP heeft een uitgebreide range van plotters. Hiervoor zijn drivers etc. beschikbaar.

Drivers HP plotters

Naar boven

101 3D Connexion muis werkt niet goed

Voor eventuele problemen met een 3D connection muis, kun je terecht op de website van 3D Connection (Engelstalig)
Hier vind je diverse antwoorden op supportvragen.
Klik na het volgen van onderstaande link op het juiste product en op knop Search.
Je ziet links de reultaten en rechts de telefoonnummers die je kunt bellen (NL, FR, DU, etc.)
http://www.3dconnexion.eu/service/technical-support.html

Zorg ervoor dat je de laatste driver hebt geinstalleerd en dat je het serienummer van je 3D muist bij de hand hebt, voordat je gaat bellen.
Voor support in Nederland is het telefoonnummer 020-7218900

Naar boven

201 Samsung monitoren

Voor problemen met Samsung hardware, bijvoorbeeld monitoren, kun je contact opnemen met de Nederlandstalige support groep van Samsung.
tel. 0900-7267864
Via eenSamsung Support website kan ook contact met Samsung opgenomen worden.

Naar boven

301 Makerbot 3D printers

Voor problemen met de Makerbot 3D printers, neem je contact op met ons voor verdere analyse en afhandeling.
Er is een garantie van 1 jaar op de printers.

Naar boven

Naar boven

Naar boven

Technisch support op de hardware