Ruim assortiment
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.6/10
Product met succes toegevoegd.

CADprofi Suite 2023, incl. 1 jaar autorenew Maintanance

CADprofi Suite 2023, incl. 1 jaar autorenew Maintanance

CADprofi Suite 2023, incl. 1 jaar autorenew Maintanance
1.136,00 *
1.374,56     incl. btw

  • CPR-SUIT-2023-SNG-PERP

Klanten geven ons een 8,4/10
Makkelijk en veilig bestellen

CADprofi Suite bevat de 4 CADprofi modules: Architectural, Mechanical, HVAC & Piping en...meer
Productinformatie "CADprofi Suite 2023, incl. 1 jaar autorenew Maintanance"

CADprofi Suite bevat de 4 CADprofi modules: Architectural, Mechanical, HVAC & Piping en Electrical. Kijk voor meer info bij de afzonderlijke modules.

LICENTIE

Je koopt deze licentie, samen met 1 jaar maintenance op de software (voor updates). De kooplicentie komt niet te vervallen na een bepaalde periode.Iedere licentie heeft een eigen Serienummer.
De maintenance die erbij zit wordt automatisch verlengd. Je hoeft dan niets te doen. We verlengen dat automatisch voor je. Vooraf krijg je een e-mail ter herinnering. Door in je klantportaal in te loggen kun je met 1 klik opzeggen.

Architectural
CADProfi Architectural is een parametrische CAD applicatie die je helpt bij het maken van je bouwkundige ontwerpen.
Deze module wordt gebruikt om je bouwplannen, doorsneden en aanzichten te creëren. Door toepassing van handige functies vergemakkelijk je het tekenen van samengestelde muren, ramen, bouwkundige maatvoeringen, annotaties, enzovoort. De module wordt geleverd met een uitgebreide bibliotheek van ramen, deuren, meubels en andere voorwerpen. Ook is het mogelijk om evacuatieplannen te maken met deze module.

CADprofi HVAC & Piping
CADprofi HVAC & Piping is een Parametrische CAD-applicatie voor het ontwerpen van technische gebouwinstallaties. Alle installatietypes zoals verwarming, ventilatie, airconditioning, leidingen, etc. worden ondersteund.
De module HVAC & Piping bevat een bibliotheek van objecten waardoor het ontwerp van installaties van elk type bijgestaan wordt: HVAC (verwarming, ventilatie, airconditioning), leidingen, goten, sanitair, gas, medisch, brandveiligheid, koelinstallaties en andere soorten van technische installaties voor de bouw en industrie. Functies zoals het ontwerpen van plannen en schema's, isometrische aanzichten, plattegronden, en doorsneden, voorzien je van één enkele CADoplossing voor het maken van complexe ontwerpen.

CADprofi Electrical
CADprofi Electrical is een parametrische CAD-applicatie die het ontwerpen van complexe elektrische installaties, lichtinstallaties en telecommunicatie een stuk makkelijker maakt.
De elektrische module wordt gebruikt om complexe installaties zoals elektriciteit, licht, laagspanning, telecommunicatie, beveiliging en antenne-installaties te ontwerpen. De software bevat niet alleen duizenden symbolen, gebaseerd op de nieuwste elektrische normen, maar ook lampen, schakelapparatuur, en nog veel meer. De applicatie biedt een gemakkelijke manier van tekenen voor bekabeling en kabelgoten. Enkele van de handige functies is het automatisch nummeren (adressering) van elektrische circuits, en een handige blauwdruk en schema editor.

CADprofi Mechanical
CADprofi Mechanical is een parametrische CAD-applicatie die het 2D tekenen van mechanische en bouwkundige ontwerpen vereenvoudigd.
De Mechanical module bevat een uitgebreide set van gestandaardiseerde onderdelen zoals stalen fittings en andere staalproducten die gebaseerd zijn op lokale en internationale normen.

Werkt als applicatie op BricsCAD Lite en hoger.

Deze koopversie komt niet te vervallen na een bepaalde periode
Iedere licentie heeft een eigen Serienummer
Inclusief 1 jaar onderhoud op je software (voor updates)

Looptijd: permanent
Operatingsystem: Windows
Nieuw-Upgrade: Nieuw
Standalone-Netwerk: Stand alone
Levering: Toegangscode
Vakgebied: Bouwkunde, Electrical, Werktuigbouwkunde
Verdere links naar "CADprofi Suite 2023, incl. 1 jaar autorenew Maintanance"
Laatst bekeken