Ruim assortiment
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.6/10
Product met succes toegevoegd.

CADprofi Suite 2023, 1 jaar autorenew

CADprofi Suite 2023, 1 jaar autorenew

CADprofi Suite 2023, 1 jaar autorenew
568,00 *
687,28     incl. btw

  • CPR-SUIT-2023-SNG-SUBS1

Klanten geven ons een 8,4/10
Makkelijk en veilig bestellen

CADprofi Suite bevat de 4 CADprofi modules: Architectural, Mechanical, HVAC & Piping en...meer
Productinformatie "CADprofi Suite 2023, 1 jaar autorenew"

CADprofi Suite bevat de 4 CADprofi modules: Architectural, Mechanical, HVAC & Piping en Electrical. Kijk voor meer info bij de afzonderlijke modules.

LICENTIE

Met deze jaarlicentie werk je een heel jaar lang met de nieuwste versies van CADProfi. Je ontvangt alle updates.
Wil je de software na dat jaar blijven gebruiken, dan hoef je niets te doen. We verlengen dat automatisch voor je.
Vooraf krijg je een e-mail ter herinnering. Door in je klantportaal in te loggen kun je met 1 klik opzeggen.
Iedere licentie heeft een eigen Activatiecode.

Architectural

CADProfi Architectural is een parametrische CAD applicatie die je helpt bij het maken van je bouwkundige ontwerpen.
Deze module wordt gebruikt om je bouwplannen, doorsneden en aanzichten te creëren. Door toepassing van handige functies vergemakkelijk je het tekenen van samengestelde muren, ramen, bouwkundige maatvoeringen, annotaties, enzovoort. De module wordt geleverd met een uitgebreide bibliotheek van ramen, deuren, meubels en andere voorwerpen. Ook is het mogelijk om evacuatieplannen te maken met deze module.

CADprofi HVAC & Piping

CADprofi HVAC & Piping is een Parametrische CAD-applicatie voor het ontwerpen van technische gebouwinstallaties. Alle installatietypes zoals verwarming, ventilatie, airconditioning, leidingen, etc. worden ondersteund.
De module HVAC & Piping bevat een bibliotheek van objecten waardoor het ontwerp van installaties van elk type bijgestaan wordt: HVAC (verwarming, ventilatie, airconditioning), leidingen, goten, sanitair, gas, medisch, brandveiligheid, koelinstallaties en andere soorten van technische installaties voor de bouw en industrie. Functies zoals het ontwerpen van plannen en schema's, isometrische aanzichten, plattegronden, en doorsneden, voorzien je van één enkele CADoplossing voor het maken van complexe ontwerpen.

CADprofi Electrical

CADprofi Electrical is een parametrische CAD-applicatie die het ontwerpen van complexe elektrische installaties, lichtinstallaties en telecommunicatie een stuk makkelijker maakt.
De elektrische module wordt gebruikt om complexe installaties zoals elektriciteit, licht, laagspanning, telecommunicatie, beveiliging en antenne-installaties te ontwerpen. De software bevat niet alleen duizenden symbolen, gebaseerd op de nieuwste elektrische normen, maar ook lampen, schakelapparatuur, en nog veel meer. De applicatie biedt een gemakkelijke manier van tekenen voor bekabeling en kabelgoten. Enkele van de handige functies is het automatisch nummeren (adressering) van elektrische circuits, en een handige blauwdruk en schema editor.

CADprofi Mechanical

CADprofi Mechanical is een parametrische CAD-applicatie die het 2D tekenen van mechanische en bouwkundige ontwerpen vereenvoudigd.
De Mechanical module bevat een uitgebreide set van gestandaardiseerde onderdelen zoals stalen fittings en andere staalproducten die gebaseerd zijn op lokale en internationale normen.

Werkt als applicatie op BricsCAD Lite en hoger.


Looptijd: 1 jaar
Operatingsystem: Windows
Nieuw-Upgrade: Nieuw
Standalone-Netwerk: Stand alone
Levering: Toegangscode
Vakgebied: Bouwkunde, Electrical, Werktuigbouwkunde
Verdere links naar "CADprofi Suite 2023, 1 jaar autorenew"
Laatst bekeken