SketchUp is
voor iedereen

SketchUp is eenvoudig te gebruiken en betaalbaar voor iedereen. Of je nu een beginner bent of een professional, met SketchUp kun je snel en gemakkelijk je ontwerpen tot leven brengen.

Voor wie is SketchUp bedoeld?

Of je nu een professional bent of een creatieve hobbyist, SketchUp is perfect voor jou. Je kunt er bijna alles mee modelleren, van huizen en meubels tot landschapontwerpen en 3D-printprojecten. De mogelijkheden zijn eindeloos, ongeacht je ervaring of projectgrootte.

Architecten

Bouwbedrijven

Interieurontwerpers

Maakbedrijven

Hoveniers

…en nog véél meer!

Tijdelijk GRATIS introductietraining
t.w.v. € 199,-

Profiteer nu van onze speciale actie: bij de aanschaf van een SketchUp-pakket ontvang je een gratis online introductietraining van een uur, ter waarde van € 199,-. Deze training helpt je snel en efficiënt op weg met SketchUp, zodat je direct aan de slag kunt met je creatieve projecten. Onze ervaren trainers begeleiden je stap voor stap door de basisfuncties en mogelijkheden van de software. Dit is een unieke kans om je vaardigheden te verbeteren en het meeste uit SketchUp te halen, helemaal gratis. Mis deze kans niet en begin vandaag nog met het realiseren van je ontwerpideeën! Deze actie geldt enkel bij aankoop van nieuwe licenties. De training wordt online gegeven op 11 juli 2024.

SketchUp Pro: veelzijdig en gebruiksvriendelijk

De veelzijdigheid van SketchUp maakt het een onmisbare tool voor een breed scala aan toepassingen. Dankzij de uitgebreide bibliotheek met 3D-modellen en de mogelijkheid om je eigen componenten te maken, zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Daarnaast ondersteunt SketchUp diverse plug-ins en extensies, zodat je de software kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. De software ondersteunt een groot aantal bestandstypen en werkt naadloos samen met andere designprogramma’s, wat de samenwerking en het delen van projecten vergemakkelijkt. Iedereen kan met SketchUp aan de slag, dankzij de gebruiksvriendelijke interface en de uitgebreide ondersteuning en tutorials. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, SketchUp biedt je de flexibiliteit en kracht om je creatieve visie werkelijkheid te laten worden.

SketchUp Pro voor de iPad

Met SketchUp kun je overal en altijd ontwerpen, of je nu op kantoor bent, thuis, of onderweg – jouw creatieve ideeën kennen geen grenzen! De iPad-app heeft een intuïtieve interface die het gemakkelijk maakt om 3D-modellen te maken en te bewerken met behulp van touchscreen-technologie. Met behulp van de app kun je bijvoorbeeld snel een ruimte meten, schetsen en kleuren toevoegen, en vervolgens exporteren naar SketchUp Pro om het ontwerp verder te verfijnen. De iPad-app biedt een naadloze integratie met de desktopversie van SketchUp Pro, waardoor je gemakkelijk kunt synchroniseren en werken aan je ontwerpen op beide platforms. Of je nu onderweg bent of gewoon op zoek bent naar een meer intuïtieve manier om te ontwerpen, SketchUp voor iPad biedt een geweldige manier om creatief te blijven en jouw ontwerpen te verbeteren. Bekijk de verschillen tussen SketchUp Pro en Studio hier

We zijn er om je te helpen met SketchUp

Zie je op tegen een overstap? Wij helpen je! Onze ervaren CADspecialisten staan je bij vanaf de installatie tot en met het configureren van je instellingen. Ook bieden we diverse trainingen en kunnen we maatwerkoplossingen in SketchUp voor je maken.

  • training

  • instellingen

  • maatwerk