Verbeter je bouwprestaties

Sefaira biedt nauwkeurige energie- en daglichtanalyses precies op de plek waar je ze nodig hebt: binnen uw 3D modelleeromgeving van SketchUp. Sefaira interpreteert wijzigingen onmiddellijk en levert direct resultaten terwijl je aan het ontwerpen bent.

De analysemogelijkheden van Sefaira zijn flexibel genoeg om het tempo van conceptueel en schematisch ontwerp bij te houden. Je kunt volledige jaarlijkse simulaties uitvoeren, aangedreven door erkende analysemotoren in de industrie, en de resultaten van je gebouwprestaties ontvangen in minuten in plaats van weken.

Een baanbrekende verandering in conceptueel en schematisch ontwerp.

Snel en gemakkelijk te gebruiken

Modelleer eenvoudige geometrie in SketchUp, voer analyses uit om binnen enkele minuten je eerste resultaten te krijgen en deel voorstellen met behulp van gemakkelijk te begrijpen afbeeldingen.

Geloofwaardig

Voer jaarlijkse simulaties van uur tot uur uit met behulp van door de industrie geaccrediteerde EnergyPlus en Radiance. Bel je instantie in met behulp van een breed scala aan ingangen en bedieningselementen.

Samenwerking

Beoordeel resultaten eenvoudig door collega’s, werk als een team en tussen bedrijven aan gedeelde projecten door gebruik te maken van Sefaira’s cloudgebaseerde platform.

Alle statistieken die je nodig hebt

Energieverbruik en CO2-uitstoot

Begrijp de impact van uw ontwerp op de energiekosten en CO2-emissies, terwijl u ook de potentiële impact van een hernieuwbaar systeem meet.

Thermisch comfort

Zie hoe zonwering de bedrijfstemperatuur verbetert en meet de impact van raamopeningen op de luchttemperatuur.

Daglicht

Kies tussen Daglichtfactor, Directe Zonblootstelling en Jaarlijkse Daglichtoutputs (inclusief Spatial Daylight Autonomy sDA).

HVAC

Beoordeel snel de impact van uw architecturale kenmerken op HVAC-afmetingen en genereer voorlopige afmetingen om de kostenraming te verbeteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met CADkoop.