Nieuw in Rhinoceros v8

Gemaakt voor Mac

Rhino voor Mac is sneller dan ooit, draait direct op zowel Apple Silicon als Intel Macs en maakt gebruik van de Apple Metal beeldschermtechnologie. McNeel heeft ook de gebruikersinterface op de Mac dichter bij het Windows broertje gebracht.

ShrinkWrap: Van Oud naar Goud

ShrinkWrap maakt een waterdichte mesh rond open of gesloten meshes, NURBS-geometrie, SubD en point clouds: ideaal voor het maken van meshes voor 3D-printen.

SubD Vouwen

Met SubD Vouwen creëert u een scherpe rand zonder het toevoegen van extra geometrie. Geweldig voor het maken van NURBS-achtige overgangen.

Modelleren: Vereenvoudigd met o.a. PushPull

Rhino 8 biedt nieuwe modelleer workflows – zoals PushPull – en voegt intuïtieve nieuwe functies toe aan de Gumball, Automatic CPlanes en meer…

Clippen en doorsnijden

Rhino 8 introduceert een aantal verbeteringen op het gebied van doorsnedes om het visualiseren van verschillende teken- en fabricageprocessen te ondersteunen.

Presentatie

Rhino 8 heeft een verbeterde Cycles Render engine, een gladgestreken UV Workflow, verbeterde procedurele texturen, een nieuwe weergavemodus en nog veel meer.

Grasshopper: Rhino Data Types

Rhino Data Types stellen je in staat om geometrie te creëren met aangepaste attributen, meer bestandsformaten te importeren, blokken te besturen, native materialen te gebruiken in de display pipeline, arceringen en annotaties te maken en vele andere uitgebreide workflows.

Rhino verfijnd

Rhino 8 heeft honderden bug fixes, maar ook nieuwe Lijntypes, verbeterde Mesh Booleans, betere gereedschappen voor oppervlaktebewerking en nog
veel meer.

Ontwikkelingsplatform

Rhino 8 brengt een nieuwe code editor, ondersteuning voor CPython en .NET 7, belangrijke verbeteringen aan hun gratis SDK’s, met API verfijningen, en een aantal belangrijke nieuwe functies die de fundamenten van het geometrie ontwikkelplatform verbreden en verdiepen.