Cursus wtb overig

Als gecertificeerd trainingscenter bieden wij e-learning en klassikale trainingen aan voor diverse werktuigbouwkundige pakketten. CADkoop is de specialist op het gebied van cursussen met het meest uitgebreide aanbod. Je ontvangt van alle klassikale cursussen ook een e-learning training.
Er zijn Subsidiemogelijkheden voor onze cursussen! kijk hier en zoek of er subsidies zijn waar je gebruik van zou kunnen maken.

Voor de overige werktuigbouwkundige trainingen

Bij CADkoop bent je aan het juiste adres Tijdens verschillende  de klassikale cursussen leer je de basisprincipes van het software. Tijdens klassikale gevorderdencursussen wordt er dieper in gegaan op de materie. De e-Learning training bestaat uit meer dan 50 uur aan modules, waardoor je zelf je niveau kunt bepalen. 

e-Learning AutoCAD Mechanical, Electrical of Fusion 360

We hebben een unieke e-Learning methode voor al onze cursussen met o.a. films, Plugin in je CADsoftware, Tips&Tricks, Chat functie. In een wetenschappelijk onderzoek is uitgezocht hoe mensen het best leren. Met deze kennis zijn de trainingen ontwikkeld. Zie in anderhalve minuut hoe dit werkt.

Klassikale cursusen

De klassikale trainingen worden gegeven in Made bij CADkoop, in Wormerveer bij CAD & Company, of bij Design 8 in Tiel, zodat er altijd een locatie bij u in de buurt is! We geven ook cursussen bij jou op lokatie. Dit kan voor een bedrijf beter zijn i.v.m. reistijden/kosten. 

Een cursusdag in een van onze cursuslocaties duurt van 9:00 tot 16:30 en tussen de middag is er een heerlijke lunch. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 6 personen zodat je zo goed mogelijk kan worden begeleid. Als een Cursus is afgerond is er ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan een Autodesk examen. 

Cursuslocaties

CADkoop 
Brieltjenspolder 28 B
4921 PJ Made (NB) 

Routebeschrijving

CAD & Company
Vrijheidweg 40
1521 RR Wormerveer (NH)

Routebeschrijving

Design8
Edisonstraat 24
4004 JL Tiel

Routebeschrijving

CADkoop locatie      Trainingslocatie Wormerveer