Magische kortingen!

Profiteer nu tijdelijk van 20% korting op BricsCAD Lite standalone licenties en tover je ontwerpen meteen naar een hoger niveau!

20% korting op BricsCAD Lite

Wanneer je van 3 juni tot en met 28 juni BricsCAD Lite (standalone licentie) aanschaft, profiteer je van een fantastische korting van 20%! BricsCAD was al veel voordeliger dan vergelijkbare software zoals AutoCAD. Maar met deze actie profiteer je nog eens van een flink extra voordeel!

Actievoorwaarden:

  • Geldig vanaf 3 t/m 28 juni
  • Geldt enkel op standalone licenties van BricsCAD Lite
  • De actie is van toepassing op nieuwe licenties
  • Deze actie geldt niet in combinatie met eventuele overige acties

Wat is BricsCAD?

BricsCAD is een krachtige en veelzijdige CAD-software die zowel 2D- als 3D-ontwerpen ondersteunt. Het onderscheidt zich door zijn volledige compatibiliteit met het .dwg-bestandsformaat, waardoor het eenvoudig is om samen te werken met andere CAD-gebruikers en projecten naadloos te delen. BricsCAD biedt een breed scala aan geavanceerde tools en functies, die zowel de productiviteit als de efficiëntie van je workflow verbeteren. Daarnaast is het een kosteneffectief alternatief voor andere dure CAD-programma’s, zonder in te leveren op kwaliteit of functionaliteit. Dankzij de intuïtieve interface en robuuste prestaties is BricsCAD de ideale keuze voor zowel ervaren ontwerpers als beginners. Ontdek de voordelen van BricsCAD en maak je ontwerpwerk eenvoudiger en efficiënter.

Wij helpen je graag bij de overstap naar BricsCAD

Zie je op tegen een overstap? Wij helpen je! Onze ervaren CADspecialisten staan je bij vanaf de installatie tot en met het configureren van je instellingen. Ook bieden we diverse trainingen en kunnen we maatwerkoplossingen in BricsCAD voor je maken.

  • training

  • instellingen

  • maatwerk

Wil je BricsCAD alvast proberen? Dat kan natuurlijk ook!