AbraCADabra…
Van 2D naar 3D!

Wil je makkelijk en snel 3D tekeningen openen en bewerken? Probeer dan BricsCAD! Het ziet er vertrouwd uit, het werkt zoals je zou verwachten en het ondersteunt veel bestandsformaten.

  • 100% .dwg

  • makkelijk te leren: vertrouwde inferface

  • zeer voordelig

Vertrouwde interface

Iedereen die overstapt naar BricsCAD is verrast over de gelijkenis met AutoCAD: de interface is bijna hetzelfde, de iconen lijken op die van AutoCAD, de commando’s zijn hetzelfde en zelfs de sneltoetsen zijn hetzelfde. Zo is L een line, C een circle (of close) en met RECT teken je een rechthoek. Je kunt dus tekenen op de manier die je al gewend bent!

Makkelijk te leren

In BricsCAD lopen 2D, 3D, BIM en Mechanical naadloos in elkaar over. Dat betekent dat je altijd kunt (blijven) tekenen op de 2D manier die je al kent. Dat is extra fijn als je een deadline moet halen. Zo kun je stapje voor stapje extra functionaliteiten leren met de zekerheid dat je terug kunt vallen op je vertrouwde werkwijze.

Toekomstbestendig

We leven in een tijd waar bestandsuitwisseling essentieel is. Het feit dat BricsCAD werkt op basis van .dwg maakt dat je altijd over een zeer courant bestandsformaat beschikt. BricsCAD is onderdeel van het beursgenoteerde Hexagon. Al enkele releases op rij laten ze zien dat ze hun ambtities voor wat betreft innovatie waarmaken.

Werk verder in je bestaande .dwg tekeningen

BricsCAD is 100% compatible met .dwg. Je kunt je bestaande .dwg-, dwt-, of .dxf- bestanden openen en je kunt verder werken waar je gebleven was. Ook je toolpallettes en LISP-routines kun je gemakkelijk overzetten naar BricsCAD. Vervolgens kun je je 2D tekeningen uitbreiden naar 3D solids, BIM-modellen of assemblies.

…en compatibel met veel bestandsformaten!

In welke branche ben je werkzaam?

Bouw

Bekijk oplossingen

Architectuur

Bekijk oplossingen

Werktuigbouw

Bekijk oplossingen

Wij helpen je graag bij de overstap naar BricsCAD

Zie je op tegen een overstap? Wij helpen je! Onze ervaren CADspecialisten staan je bij vanaf de installatie tot en met het configureren van je instellingen. Ook bieden we diverse trainingen en kunnen we maatwerkoplossingen in BricsCAD voor je maken.

  • training

  • instellingen

  • maatwerk

Wil je BricsCAD alvast proberen? Dat kan natuurlijk ook!