Revit LT

Ga goedkoop BIMmen met Revit LT

Met Autodesk AutoCAD Revit LT kunt u uw ontwerpen in een virtuele omgeving creëren bekijken, waardoor u beter inzicht krijgt in het gebouw en daarmee kunt u nog beter uw ideeën communiceren met uw opdrachtgevers.

Revit LT of Revit

Met Autodesk AutoCAD Revit LT kunt u uw ontwerpen in een virtuele omgeving creëren bekijken, waardoor u beter inzicht krijgt in het gebouw en daarmee kunt u nog beter uw ideeën communiceren met uw opdrachtgevers. Wanneer u moet kiezen voor Revit of Revit LT is afhankelijk van wat u met de software wilt gaan doen. Het grootste verschil tussen beide programma’s is de mogelijkheid om samen te werken in één model. Dit is wel mogelijk in de volledige versie maar niet in de LT versie. Verder zitten er in de volledige versie functionaliteiten voor Elektra en Leidingtekenwerk deze zit niet in de LT versie.

Als u met Revit LT wilt renderen kunt u dat doen in de Cloud met cloudcredits. In de volledige versie van Revit zit dit in het programma zelf. Voor de meeste kleine tot middelgrote tekenbureau’s is Revit LT een perfecte oplossing. Eenmaal gewend aan BIM kunt u heel eenvoudig doorgroeien naar bijvoorbeeld een Building Design Suite. Hierin zit Revit (volledige versie). Dus ook met het oog op de toekomst is Revit LT de beste investering!