Revit LT Suite

Revit LT Suite de Tool om aan de slag te gaan met BIM!

Als u met uw bedrijf voorbereid wilt zijn op de toekomst dan is BIM uw oplossing. U kunt perfect aan de slag met BIM door gebruik te maken van de Revit LT Suite 2016. U behoudt een AutoCAD LT, maar kunt ook werken met Revit LT! De ideale combinatie van uw vertrouwde AutoCAD programma en de BIM software van Autodesk Revit LT! 

Revit LT Suite bevat de volgende programma’s

Revit LT of Revit

Met Autodesk AutoCAD Revit LT kunt u uw ontwerpen in een virtuele omgeving creëren bekijken, waardoor u beter inzicht krijgt in het gebouw en daarmee kunt u nog beter uw ideeën communiceren met uw opdrachtgevers.

Wanneer u moet kiezen voor Revit of Revit LT is afhankelijk van wat u met de software wilt gaan doen. Het grootste verschil tussen beide programma’s is de mogelijkheid om samen te werken in één model. Dit is wel mogelijk in de volledige versie maar niet in de LT versie. Verder zitten er in de volledige versie functionaliteiten voor Elektra en Leidingtekenwerk deze zit niet in de LT versie. Als u met Revit LT wilt renderen kunt u dat doen in de Cloud met cloudcredits. In de volledige versie van Revit zit dit in het programma zelf. Voor de meeste kleine tot middelgrote tekenbureau’s is Revit LT een perfecte oplossing. Voor een volledig overzicht van de verschillen kunt u hier kijken.


Eenmaal gewend aan BIM kunt u heel eenvoudig doorgroeien naar bijvoorbeeld een Building Design Collection. Hierin zit Revit (volledige versie), maar ook vele andere programma's . Dus ook met het oog op de toekomst is Revit LT de beste investering!