Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.5/10
Share

Virtueel CADsysteem

Virtueel-CADsysteem-800x500

Heb je tijdelijk een CADstation met CADsoftware nodig? Kies dan voor een Virtueel CADsysteem! Het enige wat je nodig hebt is een computer met een internetverbinding. 

Hoe werkt het?

Na bestelling krijg je toegang tot een cloudomgeving. Met je eigen computer kun je deze cloudomgeving benaderen en kun je klikken op het BricsCAD icoon op de desktop. Vervolgens start BricsCAD op en kun je werken alsof het op je eigen systeem geïnstalleerd zou zijn. Bij het Virtueel CADsysteem maak je gebruik van een Nvidia 2000 videokaart en 8GB geheugen.

BricsCAD werkt net als AutoCAD, is gebaseerd op het .dwg-formaat en is daarmee volledig compatible met AutoCAD. Bestanden die met AutoCAD gemaakt zijn kun je openen en bewerken met BricsCAD, en andersom: wat je met BricsCAD maakt kun je openen en bewerken met AutoCAD (LT).

Voor wie bedoeld?

Een Virtueel CADsysteem is bedoeld voor als je tijdelijk aan .dwg-bestanden (AutoCAD/ BricsCAD) wilt werken en en je geen geschikt CADstation hebt. Mogelijke toepassingen zijn is als je een eenmalige opdracht hebt, of als je tijdelijk mensen inhuurt voor een specifiek project. Als je een eenvoudige computer hebt met een internetverbinding dan kun je al aan de slag! 

Voorwaarden

Je hebt een computer met internetverbinding nodig. Verdere systeemvereisten zijn er niet omdat je gebruik maakt van de rekenkracht van de computer op afstand. Verder is de minimale afname 2 weken. 

Wat kost het?

Een virtueel CADsysteem kun je al gebruiken vanaf € 3,25 per uur en kijk voor een actueel prijsoverzicht op deze pagina

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je een voorstel ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.