Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.5/10
Share

V-Ray 5 voor SketchUp Pro beschikbaar!

V-Ray 5 voor SketchUp Pro is beschikbaar en volledig compatible met SketchUp Pro 2021! Deze nieuwe release stelt je in staat om direct je beste render te maken door onder andere realtime visualisatie, slimme belichtingsfuncties, en directe post-processing. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwste features.

 

Wat is er Nieuw - V-Ray 5 for SketchUp

 • V-Ray Vision *
  Je kent de realtime preview. Maar dit is nieuw! Visualiseer je ontwerpen nu direct in real-time, terwijlje doorwerkt in SketchUp. Navigeer om je model, voeg materialen toe, stel lampen en camera’s in - allemaal in een real-time aanzicht van je scene.

  * V-Ray Vision is momenteel nog niet beschikbaar voor Mac, het zal worden toegevoegd in een latere versie.

 • Light Mix
  Zodra je render klaar is kun je de helderheid en kleur van elke lamp interactief wijzigen - zonder opnieuw te hoeven renderen!
 • VRayUVWRandomizer
  Een duidelijk herhalend patroon is verleden tijd door deze tool. Het laat je de plaatsing van texturen kriskras randomiseren en bevat Stochastic Tiling.
 • Verbeterd Sun & Sky model
  Render je scene in het perfecte licht! Het verbeterde Sun & Sky model is accurater, met een beter uitziende zonsopgang en -ondergang. Zelfs als de zon onder de horizon zakt.
 • Geoptimaliseerde V-Ray Core
  V-Ray 5 biedt een snellere en betere render-ervaring.
 • Nieuwe software-architectuur
  Veel sneller laden en exporteren van scenes dankzij de herziene V-Ray backend.
 • Light Gen Tool
  Stel de belichting in door eenvoudig een van de automatisch gegenereerde thumbnails te kiezen. De voorbeeldjes zijn in een aantal scenario's op basis van omgevingslicht gerenderd. Kies en je bent klaar om te renderen.
 • Directe Post-Processing in V-Ray
  Een nieuwe V-Ray Frame Buffer met ingebouwde compositing, zodat je kleurcorrecties kunt maken, render-elementen kunt combineren en opslaan als presets om in de toekomst te gebruiken - allemaal zonder dat je een andere applicatie nodig hebt.
 • Nieuw gelaagd V-Ray Material
  Het V-Ray Material is nu voorzien van ingebouwde coating- en glinsterlagen (Sheen). Coat maakt het gemakkelijk om materialen te creëren met reflecterende coatings zoals gelakt hout, en Sheen maakt het gemakkelijk om stoffen zoals zijde, satijn en fluweel te creëren.
 • Verbeterde contour rendering
  De algemene Contour control geeft je meer controle over het lijnwerk, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om uw renders een illustratieve uitstraling te geven.
 • Vuil en verwering
  Het is niet alles goud dat er blinkt… Geef je SketchUp modellen een verweerde look met de verbeterde V-Ray Dirt textuur. Voeg vuil en strepen toe waar dan ook - in hoeken of over hele oppervlakken.
 • Nieuwe gedocumenteerde API
  Voor ontwikkelaars die tools voor V-Ray for SketchUp willen maken of ermee willen verbinden, heeft Chaos Group een nieuwe, volledig gedocumenteerde API toegevoegd om het zo eenvoudig mogelijk te maken.

 

Probeer

Klik hier om naar de downloadsectie van V-Ray for SketchUp te gaan, vraag je 30-daagse demo aan en laat je verbazen door de oneindige mogelijkheden!

Aanschaffen / Upgraden

Vind je V-Ray 5 interessant? Dan hebben we de volgende opties voor je:

 • Gratis upgrade voor huurlicenties en recente nieuwe licenties
  Als je op 1 september 2020 of later een nieuwe licentie van V-Ray Next for SketchUp hebt aangeschaft, dan heb je recht op een gratis upgrade. Je kunt de laatste versie downloaden van uw persoonlijke pagina op www.chaosgroup.com. Je licentie komt automatisch in je account, daar hoef je dus niets voor te doen. Let op: als je aankoop een upgrade betrof, dan heb je geen recht op een gratis versie v5. In dat geval dien je nogmaals te upgraden (zie optie 'Betaalde upgrade' hieronder).
  Heb je een geldige huurlicentie, dan heb je ook recht op een gratis upgrade. Ook hier geldt dat je de laatste versie kunt downloaden van je persoonlijke pagina op www.chaosgroup.com. Je licentie komt dan automatisch in uw account terecht en je kunt direct aan de slag!
 • Betaalde upgrade van V-Ray Next for SketchUp (perpetual)
  Je kunt een upgrade van je huidige perpetual licentie voor V-Ray Next for SketchUp aanschaffen via onze website.
 • Nieuwe licentie voor nieuwe gebruikers: Gebruik je nog geen V-Ray for SketchUp en je wilt dat graag gaan doen? Dan kun je een nieuwe licentie aanschaffen voor een onbepaalde periode of voor een kortere periode (1 jaar of zelfs per maand).

 

Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!