Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.6/10
Share

Sundown voor SketchUp Pro Perpetual licenses

Op 2 juni 2020 heeft SketchUp ontwikkelaar Trimble een grote verandering aangekondigd in de manier waarop klanten SketchUp producten kunnen kopen. Vanaf 4 november 2020 zullen SketchUp Pro Classic, Permanente Licenties en Maintenance-vernieuwingen niet meer verkrijgbaar zijn. SketchUp Pro is dan alleen nog als abonnement beschikbaar. 

Er is een aantal redenen waarom SketchUp over gaat naar producten op basis van abonnementen. Met een abonnement ontvang je altijd de regelmatige updates en verbeteringen van SketchUp, onze toegewijde technische ondersteuning. Je geniet van een vereenvoudigde autorisatie d.m.v. inloggen en je hebt op elk gewenst moment toegang vanaf meerdere apparaten. Bovendien krijg je met een abonnement dezelfde SketchUp Pro als je gewend bent, maar dan met toegang tot meer producten en diensten:

  • Trimble Connect Business voor onbeperkte cloud-opslag en samenwerken in de cloud

  • Viewers voor de Hololens, Virtual Reality en Augmented Reality

  • Overal toegang tot de Premium Browser versie van SketchUp

 

Jouw mogelijkheden

Als je in het bezit bent van een SketchUp Classic-licentie (Stand Alone Single User of Netwerk), dan hoef je je geen zorgen te maken. Het zal blijven functioneren. Als je je licentie(s) wilt omzetten in een Subscription, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als je de Maintenance op je Classic (permanente) licentie wilt verlengen of nog een nieuwe aanschaffen, dan kunt u dat doen tot en met 4 november 2020! *

* Let op: Na 4 november 2020 kunt u niet langer de Maintenance op uw Classic licentie verlengen en krijgt dus niet meer automatisch toegang tot de laatste versie zoals u gewend was. Maar, u kunt de laatste versie waarop u recht had zo lang gebruiken als u zelf wenst.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag bij deze wijzigingen en staan graag voor je klaar, ook voor andere productgerelateerde vragen.