Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.5/10
Share

SketchUp Pro 2020.2 is beschikbaar!

SketchUp-Pro-2020

SketchUp 2020.2 is vanaf heden beschikbaar. Ook deze update beschikt weer over handige nieuwe features!

Nieuwe Features

De tweede grote Maintenance Release van SketchUp Pro 2020 bevat, naast diverse prestatie- en stabiliteitsverbeteringen enkele nieuwe en verbeterde functies:

 • Controle over inferenties van de Line tool
  Inferenties zorgen ervoor dat je handig in SketchUp kunt werken, maar ze zitten ook wel eens in de weg bij bijvoorbeeld details of het overtrekken van afbeeldingen. Daarom kun je nu bij de Line tool de ALT-toets op Windows / CMD-toets op macOS gebruiken om de inferenties aan / uit te zetten.
 • Weld Edges
  'Weld Edges' is toegevoegd aan SketchUp's native tools. Dit betekent dat je randen en bogen kunt samenvoegen tot een enkele polylijn zonder een extensie te installeren. Als je randen en bogen wilt samenvoegen, dan doe je dit met de rechtermuisknop en selecteer je ‘Weld Edges’.
 • LayOut: Bepaal lijnbreedte, -kleur en -patroon per tag
  Het aanmaken van diverse scènes en het opeenstapelen van viewports is niet meer nodig om indrukwekkende 2D tekeningen te maken. De lijnstijl van SketchUp tags is nu in LayOut te bepalen. Je kunt hierbij de lijnbreedte, de kleur, het patroon en de schaal van de strepen in één simpele viewport weergeven.
 • LayOut: Soepeler werken in grotere documenten
  Goede LayOut documenten zijn een samenstelling van viewports, afbeeldingen, vectorafbeeldingen en labels. Hierdoor wordt het werken aan selecties langzamer. Om grotere bestanden te helpen versnellen, geeft LayOut nu een voorvertoning van deze transformaties in plaats van ze in real-time te tekenen terwijl je met een selectie werkt. Wanneer je een bewerking voor verplaatsen, kopiëren of schalen hebt voltooid, tekent LayOut vervolgens je actie opnieuw. Dit is een subtiele verandering, maar het brengt een nieuw gevoel en veel meer efficiëntie in LayOut.

Heb je een SketchUp Subscription of SketchUp Classic License met actieve maintenance? Dan is deze upgrade gratis! Download deze nieuwste SketchUp-versie via deze link