Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.5/10
Share

PreDesign in SketchUp Pro

SketchUp-PreDesign

PreDesign is een handige feature die beschikbaar is vanaf SketchUp Pro 2021. Deze tool biedt ontwerpers van o.a. gebouwen en buitenruimten alle informatie die ze nodig hebben om invloeden van het klimaat op de juiste manier in hun eerste concepten te verwerken. Zo bepaal je de juiste richting voor je ontwerp voordat het 3D ontwerpproces begint. Dankzij PreDesign lever je betere ontwerpprojecten op en krijgen ontwerpers meer informatie om voorlopige oplossingen te beïnvloeden. PreDesign wordt daardoor de nieuwe manier om architectonische ontwerpprojecten in SketchUp te 'starten'!

Genereer snel nuttige inzichten en grafieken

Snelle toegang tot de grafieken en discussiepunten die je nodig hebt om klimaatfactoren in een vroeg stadium van je ontwerpproces te introduceren.

Verkennen van levensvatbare concepten in een vroeg stadium

Identificeer de meest effectieve strategieën voor uw klimaat en gebouwtype en kom tot de beste architectonische ontwerprespons.

Houd je ontwerp in beweging

Maak een duidelijke casus voor klanten en collega's voor een winnend concept.

Zonwering en beglazing Dagverlichting Bouwkundig antwoord Buitenruimtes
Krijg direct feedback over welke schaduwoplossingen het beste zijn voor je ontwerp. Identificeer de beste beglazingsopties om goed daglicht in je gebouw te krijgen. Begrijp de impact van het klimaat op je architectonisch ontwerp. Ontdek welke strategieën en functies je nodig hebt om de buitenruimte bruikbaarder te maken.