Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.5/10
Share

Enscape: realtime rendering

Enscape-header

Enscape is een zeer gebruiksvriendelijke realtime renderingtool voor SketchUp Pro, BricsCAD, Rhinoceros, Revit en ArchiCAD. Je kunt hier in een korte tijd een mooie rendering in 3D mee maken.

Handige features

De gebruiksinterface van Enscape is intuïtief en helder weergegeven. Je kunt je object weer laten geven op verschillende momenten op de dag, en het is mogelijk om verlichtingspunten toe te voegen. Verder kun je met een editor een animatie maken zodat je de kijker mee kunt nemen in en door je ontwerp. Ook deze editor is erg gebruiksvriendelijk waardoor je binnen een paar minuten een mooie film hebt. 
Wil je je ontwerp nog snel wijzigen? Dat gaat heel makkelijk in Enscape: wijzigingen in je tekening worden direct doorgevoerd in de (realtime) render. O ja, daarom heet het realtime :)

Verder biedt Enscape ondersteuning voor Virtual Reality met Oculus Rift en HTC VIVE waardoor je je klanten een geweldige ervaring kunt geven!

Voor wie bedoeld?

Enscape is bedoeld voor alle ontwerpers/ CADtekenaars die snel over een rendering willen beschikken van een behoorlijke kwaliteit. In de praktijk zien we veel gebruikers onder architecten, interieurontwerpers en ook steeds meer bouwbedrijven.

Benieuwd?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Enscape? Neem gerust contact met ons op, of download hier de trial