Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.5/10
Share

CADprofi voor BricsCAD

CADprofi is een populaire CAD-add-on die de functionaliteit van BricsCAD aanzienlijk uitbreidt. Er zijn vier modules beschikbaar: HVAC & Piping, Electrical, Mechanical en Architectural. 

Ontwerp sneller en gemakkelijker

Gebruik CADprofi om je project sneller af te ronden. CADprofi breidt de functionaliteit van BricsCAD uit met nieuwe branche-specifieke commando's en content. CADprofi geeft je toegang tot de nieuwste bibliotheken van bekende, wereldwijde fabrikanten zoals ABB, Legrand, WILO, Vaillant en meer.

manufacturers-products

Bovendien hebben CADprofi-gebruikers toegang tot een grote bibliotheek met producten die zijn voorbereid volgens zowel nationale als internationale normen, waaronder; EN, ISO, IEC, ANSI, ASME, ASTM, NFPA, AS, PN, DIN, LVS, NORSOK, ÖNORM, GOST en JIS. In werkelijkheid is deze lijst onbeperkt, aangezien gebruikers deze bibliotheken kunnen uitbreiden en hun eigen symbolen en objecten kunnen toevoegen!

CADprofi biedt BricsCAD-gebruikers extra nieuwe commands waarmee je eenvoudig specificaties en stuklijsten (stuklijsten) kunt voorbereiden voor afdrukken of exporteren. Er zijn meerdere formaten beschikbaar; pdf, rtf (doc), xls, xml, csv, html en meer! CADprofi maakt het ook mogelijk om automatisch grafische legenda's te creëren.

Volledige samenwerking in alle vier de branches

CADprofi bevat 4 branchemodules die aan de behoeften van elke ontwerper en CAD-gebruiker voldoen:

CADprofi Architectural is de onmisbare tool voor architecten. Het versnelt het maken van constructietekeningen. Creëer moeiteloos doorsneden en aanzichten, teken muren, plaats deuren en ramen, voeg architectonische annotaties toe en maak evacuatie- en veiligheidsplannen. Gebruikers hebben ook toegang tot een enorme vooraf gedefinieerde objectbibliotheek.

CADprofi Mechanical is ontworpen voor 2D mechanische en constructieprojecten. Het bevat een uitgebreide bibliotheek met gestandaardiseerde onderdelen die zijn voorbereid volgens nationale en internationale normen. Teken en bewerk technologische schema's, evenals hydraulische en pneumatische systemen.

CADprofi HVAC & Piping is ideaal voor installatieprojecten: verwarming, water, riolering, gas, medisch, brandveiligheid, ventilatie, airconditioning, koeling en technologie… en de lijst gaat maar door. Intelligent invoegen van symbolen en objecten, automatisch tekenen van installatieafbeeldingen, creëren van specificaties en een enorme bibliotheek met onderdelen van bekende fabrikanten zijn slechts enkele van de voordelen van CADprofi voor de BricsCAD-gebruiker.

hvac1cGpPHr15Bp3l

CADprofi Electrical is perfect voor allerlei elektrische installatieprojecten. Het biedt een handige schematische editor en de mogelijkheid om architectonische plannen te ontwerpen, evenals de mogelijkheid om 3D-modellen te maken. Het beschikt ook over een schema-creator waarmee gebruikers snel een project kunnen maken op basis van geselecteerde producten zonder dat ze handmatig hoeven te tekenen!

creator_big

Al deze modules kunnen afzonderlijk worden gekocht, of in een pakket dat bekend staat als CADprofi Suite. Bekijk hier alle CADprofi-producten