Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.6/10
Share

CADkoop gaat zelfstandig verder

Made, 22 oktober 2019 - CADkoop is per 1 september zelfstandig geworden en is daarmee geen onderdeel meer van de CAD & Company Group. CADkoop verlegt de focus van Autodesk software naar de verkoop van BricsCAD-software.

Nieuwe focus

Veel relaties kennen CADkoop als onderdeel van de CAD & Company Group. Met het verleggen van de focus is besloten dat CADkoop zelfstandig verder gaat. De focus ligt op de verkoop van BricsCAD-software, met als bekendste pakketten BricsCAD Classic, BricsCAD BIM, en BricsCAD Mechanical.

Verder blijft CADkoop de Open producten van Autodesk aanbieden, zoals AutoCAD LT. De rest van het assortiment, waaronder Sketchup en hardware, blijft onveranderd.

“Al jaren is CADkoop een bekende naam in de CAD-wereld. In de voortdurende zoektocht naar een onderscheidend assortiment is CADkoop verrast door de mogelijkheden van BricsCAD: een innovatief alternatief voor de bekende CAD-software pakketten” zegt Karel van Dam, Manager bij CADkoop.

De aandelen van CADkoop Nederland BV en CADkoop Belgium BVBA zijn vanaf nu overgedragen naar de huidige manager Karel van Dam.