Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.6/10
Share

CAD en Corona: 5 tips van CADkoop

CAD-en-Corona-5tips-van-CADkoop

Het Coronavirus vraagt om creativiteit en improvisatie. Graag kijkt CADkoop met je mee hoe we je van dienst kunnen zijn. We realiseren ons dat veel bedrijven (net als wij) zich snel moeten aanpassen aan deze nieuwe werkelijkheid. Gelukkig zien wij ook kansen: we lopen voorop qua technologie en innovatie, en veel werkzaamheden kunnen we ook op afstand uitvoeren. Onderstaande tips kunnen we je vanuit CADkoop in ieder geval aanreiken:

1 Installeer je licentie thuis

Voor de meest licenties die wij leveren geldt dat je die op 2 computers mag installeren. Als je normaal op kantoor werkt, dan kun je je licentie dus ook thuis activeren (als je dat nog niet gedaan hebt..). Heb je daar hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. 

2 Huur een CADstation

Heb je thuis geen geschikt CADstation? Dan is het mogelijk om die bij CADkoop te huren. Wees er snel bij, want we hebben nog slechts enkele exemplaren beschikbaar.  

3 Maak gebruik van 1 maand gratis CADsoftware!

Je kunt 1 maand lang ongelimiteerd en gratis gebruik maken van alle versies van BricsCAD. Ben je gewend om met AutoCAD of AutoCAD LT te werken? Dan is BricsCAD méér dan een volwaardig alternatief waar je in deze periode gratis gebruik van kunt maken. Downloaden kan via deze link.

4 Consultants beschikbaar op afstand

Doordat we in veel gevallen niet meer op locatie kunnen komen is er capaciteit beschikbaar gekomen bij onze consultants. Loop je tegen technische problemen aan? Heb je workflows die je wilt optimaliseren? Wil je LISProutines laten maken, of ben je op zoek naar een eigen oplossing op BricsCAD? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

5 Check je licentiestructuur: koop of abonnement en standalone of netwerk

Veranderen de maatregelen rondom het Coronavirus jouw/ jullie manier van werken drastisch? Kijk dan eens kritisch naar het aantal en het type licenties dat je nu gebruikt. Misschien kun je besparen door je licentiestructuur te veranderen. Weet in ieder geval dat we verschillende licentietypes per direct beschikbaar hebben: koop, abonnement, netwerk en standalone. Ook hier geldt: neem contact op voor de mogelijkheden. 

 Photo by Dimitri Karastelev on Unsplash