Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.6/10
Share

BricsCAD V20.2 is uit, ga er direct mee aan de slag!

Bricsys staat bekend om de continue productverbetering en dat blijkt ook weer uit de release van BricsCAD® V20.2 voor Windows. V20.2 is meer dan een “dot release” en brengt nieuwe functies, verbeteringen en oplossingen voor BricsCAD, BricsCAD BIM en BricsCAD Mechanical.

Ben je het zat dat je CAD-software steeds meer kost en minder levert? Stap dan over op BricsCAD!

Nieuwe V20.2 User Interface features

BricsCAD-Floating-Command-Bar

Iets wat gelijk opvalt is de 'zwevende' command line met clickable opties: iets wat het werken nog gemakkelijker en sneller maakt. Verder zijn er een nieuw Civil-menu en een toolbar voor modeling, grading en alignment functionaliteit. Ook is de ondersteuning voor high-resolution monitoren verbeterd en is er een reeks toolpaletverbeteringen toegepast om gebruikers te laten werken zoals ze willen.

Civil-Toolbar

V20.2 biedt meer prestaties en multi-threading

Continue verbetering betekent niet alleen nieuwe functies. Het genereren van een line-type voor display en plotuitvoer is sneller. BricsCAD wordt bijvoorbeeld voortdurend geoptimaliseerd om waar mogelijk de multicore CPU's van vandaag te gebruiken. In V20.2 ondersteunt BricsCAD tot vier "helperthreads" bij het laden van pointcloud bestanden. Dit kan het laden 2 tot 3 keer versnellen, terwijl de geheugenvereisten aanzienlijk worden verminderd.

Over multi-threading gesproken: BricsCAD V20.2 ondersteunt hulpthreads voor verschillende solid modelleerbewerkingen - auditing, model simplification en mass properties berekeningen van complexe assemblages. Het gebruik van multi-threading houdt BricsCAD responsief tijdens deze complexe berekeningen, waardoor je sneller meer werk gedaan krijgt. En voor wat betreft BricsCAD Mechanical is er een krachtige reeks verbeteringen aan de Animation Editor, Bill of Materials en ondersteuning van custom materiaal eigenschappen.

Building Information Modeling

BricsCAD BIM V20.2 biedt slimmere automatische IFC-classificatie door automatisch profieltypen te detecteren. BIMSections presteren beter en leveren betere, nauwkeurigere weergaven van secties en verhogingen. BIMTags kunnen dragende richtingen aangeven en nieuwe BIM-profielinstellingen houden je standaardbibliotheken bij. De door A.I. aangedreven Propagate-workflow is verbeterd om meer situaties te ondersteunen, waardoor het gemakkelijker wordt om de LOD van je BIM-model op een continue manier te verhogen.

BricsCAD-BIM-Propagate 

En nog veel meer in BricsCAD V20.2

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de nieuwe functies, verbeteringen en oplossingen in BricsCAD V20.2. Met bijna 80 verbeteringen aan de BricsCAD API's worden developers in staat gesteld om krachtigere applicaties te maken die draaien op BricsCAD. En meer dan 150 fixes zorgen voor snelle en betrouwbare CAD-software voor je teken-, 3D-modellering-, Building Information Modeling- en Mechanical Design-workflows.

BricsCAD is beschikbaar in single-, volume- en netwerklicenties, als abonnement of als permanente licentie. Wil je meer weten? Lees meer over BricsCAD of probeer BricsCAD 30 dagen gratis via deze link.  

Credits: deze blog is de Nederlandse vertaling van de originele blog van Bricsys, de makers van BricsCAD