AutoCAD LT


Logo van AutoCAD LT

 

AutoCAD LT de 2D tekentool!

AutoCAD LT is het 2D ontwerp product voor de prijsbewuste ontwerper! Door de speciale 2D gemakkelijk te gebruiken tekentools kunt u snel en efficiënt werken. AutoCAD LT is het meest verkochte 2D Tekenprogramma en bestaat al meer dan 30 jaar. De beste keus voor u!Autodesk AutoCAD LT helpt de professionele tekenaars om gemakkelijk nauwkeurige 2D tekeningen te creëren .

  • Productiviteit: Door de innovatieve 2D tekentools verminderd u de tijd die het kost om een taak uit voeren, hierdoor tekent u sneller en efficienter.
  • Compatibiliteit: De TrustedDWG technology zorgt ervoor dat de AutoCAD bestanden altijd uitwisselbaar zijn met andere Autodesk programma's.
  • Betrouwbaarheid: AutoCAD LT is gebasseerd op de Autodesk AutoCAD software technologie, dit platform wordt al meer dan 30 jaar gebruikt door miljoenen gebruikers.
 

AutoCAD op je tablet of telefoon

Gemakkelijk je ontwerpen delen, aanpassen of communiceren met klanten? Dat kan nu met AutoCAD 360 Pro. Nu gratis bij een AutoCAD LT abonnement. AutoCAD 360 Pro is eenvoudig te downloaden vanaf het Autodesk Account, de apple app store, of de google play store. Daarna kun je AutoCAD 360 Pro activeren met je eigen Autodesk ID.

 

Het AutoCAD LT Abonnement

De flexibele manier om AutoCAD LT te kopen is het AutoCAD LT abonnement. Met het abonnement kunt u nu heel eenvoudig en goedkoop aan de slag met AutoCAD LT. Het abonnement geeft u toegang tot de nieuwste versie van AutoCAD LT wanneer en waar u deze maar nodig heeft! Schaal eenvoudig uw licenties op of af afhankelijk van uw behoefte!

 

De Autodesk AutoCAD LT software zit ook in de volgende producten:

 
AutoCAD LT voorbeeld 1