AutoCAD LT

"AutoCAD LT 2019 jaarabonnement", goedkoopste keuze als je de software langer dan 8 maanden gebruikt. Met automatisch verlenging, zodat je zorgeloos bezig kunt zijn met je werk.

AutoCAD LT de beste 2D tekentool!

AutoCAD LT is het 2D ontwerp product voor de prijsbewuste ontwerper! Door de speciale 2D gemakkelijk te gebruiken tekentools kun je snel en efficiënt werken. AutoCAD LT is het meest verkochte 2D Tekenprogramma en bestaat al meer dan 30 jaar. Autodesk AutoCAD LT helpt de professionele tekenaars om gemakkelijk nauwkeurige 2D tekeningen te creëren .

  • Productiviteit: Door de innovatieve 2D tekentools verminder je de tijd die het kost om een taak uit voeren, hierdoor teken je sneller en efficienter.
  • Compatibiliteit: De TrustedDWG technology zorgt ervoor dat de AutoCAD bestanden altijd uitwisselbaar zijn met andere Autodesk programma's.
  • Betrouwbaarheid: AutoCAD LT is gebasseerd op de Autodesk AutoCAD software technologie, dit platform wordt al meer dan 30 jaar gebruikt door miljoenen gebruikers.  


 

AutoCAD LT 2019. De software voor professionals!

AutoCAD LT is 2D ontwerp-software waarmee je sneller en nauwkeuriger tekent, waar je ook bent. Voor de prijsbewuste ontwerper! Door de gemakkelijk te gebruiken speciale 2D tekentools kun je snel en efficiënt werken. AutoCAD LT is het meest verkochte 2D Tekenprogramma en bestaat al meer dan 30 jaar. De beste keus voor jou!

AutoCAD LT 2019. Wat is nieuw?

Ook AutoCAD LT 2019 heeft weer de nodige verbeteringen gekregen.
- Eenvoudig je ontwerpen delen, zonder de originelen weg te geven.
- Vergelijk AutoCAD tekeningen met elkaar om de wijzigingen snel te kunnen zien.
- Bekijk en bewerk tekeningen sneller door de verbeterde 2D graphics
- Bekijk en wijzig tekeningen op het Web en op mobiele apparaten, zoals tablets en telefoons.

Download hier het overzicht van de verbeteringen in de 2019 versie t.o.v. de vorige versies

Download hier de brochure

Download hier de System Requirements

 

De Autodesk AutoCAD LT software zit ook in de volgende producten:

Hier een overview van de verbeteringen in AutoCAD LT 2019 via ons YouTube kanaal.