AutoCAD

AutoCAD is nu een collectie van AutoCAD Architecture, Mechanical, Electrical, MEP, Plant 3D, MAP 3D, -Raster Design en veel meer.

AutoCAD is nog altijd de meest gebruikte 2D en 3D tekensoftware. Werk met het bekende en vertrouwde AutoCAD DWG formaat.
"AutoCAD 2019 jaar abonnement", goedkoopste keuze als je de software langer dan 8 maanden gebruikt. Met automatische verlenging, zodat je zorgeloos bezig kunt zijn met je werk.
Op zoek naar de voordeligste keuze voor 2D tekenwerk? Kies dan AutoCAD LT

AutoCAD 2020. De complete CAD software voor professionals!

AutoCAD bevat nu gespecialiseerd gereedschap voor diverse vakgebieden. Werk mobieler met de Web en Mobile apps en de nieuwste verbeteringen.
Je vindt er gespecialiseerde functies en bibliotheken voor mechanisch ontwerp, architectuur, 3D-mapping en veel meer. Hiermee werk je vele malen sneller, en je blijft werken je in een vertrouwde AutoCAD-omgeving.

Waarom werken met AutoCAD?

- Het is dé betrouwbare en professionele oplossing voor 2D en 3D ontwerpen
- AutoCAD wordt gebruikt in alle denkbare branches door miljoenen gebruikers.
- Gebruik applicaties, toolbars van derden of LISP routines in de AutoCAD software om je tekenwerk te vereenvoudigen, te versnellen of om extra functionaliteit aan AutoCAD toe te voegen.
- Je bent ervan verzekerd dat je tekeningen probleemloos kunt delen met collega’s en/of andere organisaties door het universele en vertroudwde DWG formaat.
 

De Autodesk AutoCAD software zit ook in de volgende producten: