AutoCAD

Op zoek naar de voordeligste keuze voor 2D tekenwerk? Kies dan AutoCAD LT

De vertrouwde AutoCAD software

AutoCAD is nog steeds s'werelds meest verkochte CAD software, Kies de AutoCAD LT als u alleen 2D tekenwerkzaamheden heeft. Modeleer je ook in 3D kies dan voor AutoCAD de volledige versie. Autodesk AutoCAD helpt ontwerpers beter communiceren met hun klanten, dankzij prachtige 2d en 3d ontwerpen. Maak deze ontwerpen efficiënt en snel met Autodesk AutoCAD. 

  • Creëer en deel fantastische ontwerpen met de verbeterde AutoCAD tools. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verbeterde PDF import.
  • De TrustedDWG technology zorgt ervoor dat de AutoCAD bestanden altijd uitwisselbaar zijn met andere Autodesk programma's.
  • AutoCAD is niet verkrijgbaar op bijna alle platforms niet alleen meer op Desktop of Laptop maar ook op uw tablet of smartphone!
 

AutoCAD op je tablet of telefoon

Gemakkelijk je ontwerpen delen, aanpassen of communiceren met klanten? Dat kan nu met AutoCAD 360 Pro, ook wel AutoCAD Mobile genoemd. Nu gratis bij een AutoCAD abonnement. AutoCAD 360 Pro is eenvoudig te downloaden vanaf het Autodesk Account, de apple app store, of de google play store. Daarna kun je AutoCAD 360 Pro activeren met je eigen Autodesk ID.


Het AutoCAD Abonnement

De flexibele manier om AutoCAD te kopen is het AutoCAD abonnement. Met het abonnement kunt u nu heel eenvoudig en goedkoop aan de slag met AutoCAD. Het abonnement geeft u toegang tot de nieuwste versie van AutoCAD wanneer en waar u deze maar nodig heeft! Schaal eenvoudig uw licenties op of af afhankelijk van uw behoefte!

 

De Autodesk AutoCAD software zit ook in de volgende producten: